hrabalek 30.08.04, 18:32 Właśnie mam przed sobą recenzję p.Katarzyny Klejnowskiej z 'Newsweeka"- o książce P.Olgi Tokarczuk-"Ostatnie historie".Zanim sama dotrę do książki ,chętnie poczytam Wasze relacje z obcowania z tą książką.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jelonek_k Re: Oswoić śmierć.......... 30.08.04, 18:47 Ta książka ma wyjść dopiero 23 września, więc trudno będzie cokolwiek powiedzieć przed wydaniem Odpowiedz Link Zgłoś
hrabalek Re: Oswoić śmierć.......... 30.08.04, 18:51 jelonek_k napisała: > Ta książka ma wyjść dopiero 23 września, więc trudno będzie cokolwiek > powiedzieć przed wydaniem Więc czekamy z niecierpliwością i dzięki za podanie daty!pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwek Re: Oswoić śmierć.......... IP: *.acn.waw.pl 30.08.04, 19:13 hrabalek napisała: > Właśnie mam przed sobą recenzję p.Katarzyny Klejnowskiej z 'Newsweeka"- o > książce P.Olgi Tokarczuk-"Ostatnie historie". W Newsweeku to co najwyżej raklama może się ukazać, a nie recenzja. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabalek Re: Oswoić śmierć.......... 30.08.04, 19:27 Gość portalu: sylwek napisał(a): > hrabalek napisała: > > > Właśnie mam przed sobą recenzję p.Katarzyny Klejnowskiej z 'Newsweeka"- o > > > książce P.Olgi Tokarczuk-"Ostatnie historie". > > W Newsweeku to co najwyżej raklama może się ukazać, a nie recenzja. Niech i tak będzie!pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pax_tibi Re: Oswoić śmierć.......... 30.08.04, 20:26 www.merlin.com.pl/sklep/sklep/strona.glowna?str=fis313061&skad=peqhtssysa Odpowiedz Link Zgłoś