qarloz 02.10.14, 16:42 to irracjonalne, mocno glupie (i wstydze sie tego) ale nie czytam Elfriede Jelinek ze wzgledu na zniechecenie jakie budzi we mnie mimika tej osoby. ktos tez tak ma ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona_mi Re: (czy tylko mnie odrzuca ?) 02.10.14, 17:50 Wygląd autora nie, ale zachowanie potrafi skutecznie zniechęcić mnie do czytania jego książek. Odpowiedz Link Zgłoś
negro.y.azul Re: (czy tylko mnie odrzuca ?) 11.10.14, 15:47 Ja tak mam (choć nie z Jelinek akurat). Gorzej - na podstawie zdjęć facjaty pisarza potrafię przewidzieć, czy jego książki będą mi się podobały i w jakim stopniu. To dopiero czyste szaleństwo! (A skoro mówimy o noblistach, to ten Francuz wydaje mi się potencjalnie wart przeczytania - nie mam pojęcia kto zacz, ale mimikę ma interesującą) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: (czy tylko mnie odrzuca ?) 11.10.14, 15:55 W czasie lektury nie widzę min autora ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qarloz Re: (czy tylko mnie odrzuca ?) 15.10.14, 00:28 (dorzucam antypatie do fizjonomii malgorzaty tulli. znow oczywiscie irracjonalnie). Odpowiedz Link Zgłoś
pinkink3 proponuje Plotka z gw 15.10.14, 07:38 qarloz napisał: > (dorzucam antypatie do fizjonomii malgorzaty tulli. Musisz poczekac az Doda zacznie pisac powiesci. Poza tym Magdlena T., nie - Malgorzata. >znow oczywiscie irracjonaln ie). Nie pochlebiaj sobie. Zadne irracjonalne, to jest po prostu kretynskie. Co to w ogole jest? Czy jestes pewien, ze nie pomyliles forow? Odpowiedz Link Zgłoś