Gość: gWiseŁka IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.04.02, 18:28 JAKA KSIAZKA WASZYM ZDANIEM ZASLUGUJE NA POSWIECENIE JEJ CZASC PISZCIE POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosc Re: KSIĄZKA GODNA POLECENIA TO... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 19:02 Co to jest CZASC? A naduzywanie wersalikow karane jest odebraniem CZASC! Odpowiedz Link Zgłoś
reptar Re: KSIĄZKA GODNA POLECENIA TO... 10.04.02, 19:13 Proszę o trochę danych osoby, której się ma polecić... Bo to może istotnie wpłynšć na sam przebieg polecania... Odpowiedz Link Zgłoś
enkeli Re: KSIĄZKA GODNA POLECENIA TO... 10.04.02, 21:11 reptar napisał(a): > Proszę o trochę danych osoby, której się ma polecić... > Bo to może istotnie wpłynšć na sam przebieg polecania... Popieram, bo to mogą być bardzo różne rekomendacje... Czekam więc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: KSIĄZKA GODNA POLECENIA TO... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 00:57 Jako autorka fantastycznej ksiązki "Nastolatki w kuchni", która niebawem ukaze się u Proszyńskiego, polecam ją wszystkim, niezależnie od danych osobowych...;-)) A, i uwaga do Reptara- od jakiegoś czasu śledzę (no, bez przesady- czytam) Twoje wpisy: co Ty masz za komputer, że ciągle Ci przerabia (i to tak dziwacznie) polskie znaki? pozdrawiam u. Odpowiedz Link Zgłoś
reptar Sposób na polskie 11.04.02, 01:10 Gość portalu: ula napisała: > A, i uwaga do Reptara- od jakiegoś czasu śledzę (no, bez przesady- czytam) > Twoje wpisy: co Ty masz za komputer, że ciągle Ci przerabia (i to tak > dziwacznie) polskie znaki? Zdziwilabys sie, ze takie cos jeszcze gdzies sie zachowalo ;) Ale zawsze mozesz sobie przestawic przegladarke na inne kodowanie (chyba na Windows), sa takie opcje w menu, przynajmniej w przyzwoitych przegladarkach; ja mam nieprzyzwoita i sam to widze tak, ze mi ciezki wstyd. A zreszta, co mi tam, moge pisac bez Alta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Sposób na polskie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 01:24 Miał byc pewnie "sposób na polskie znaki", ale wyszło prawie, jak hasło wyborcze Leppera... PS. A w ogóle to bardzo się cieszę, że ktoś poza mną zagląda tu o takiej porze, bo już byłam przerażona moim dekadentyzmem (większość wpisów pochodzi z godzin 8-a- 11-a, które ja, jeśli tylko mogę- wolę omijać z daleka... Odpowiedz Link Zgłoś
reptar Re: 11.04.02, 02:11 E, nie przesadzaj, widzialem jakis wpis z czwartej cos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 03:15 jest trzecia szesnaście Odpowiedz Link Zgłoś