Gość: tyda1212 IP: *.play-internet.pl 04.04.17, 23:33 Był sobie pies - Cameron Bruce W. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona_mi Re: Kwiecień - co czytamy 05.04.17, 00:44 Teraz czytam Na fali - biografię Fleszarowej-Muskat, a wczoraj dostałam Tylko kochanka Hanny Cygler - chyba przerwę biografię, bo jestem ciekawa tej drugiej. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Kwiecień - co czytamy 05.04.17, 10:59 "Był sobie pies" widziałam w wersji filmowej ;) A czytam (kończę) "Grząskie piaski" Mankella. Odpowiedz Link Zgłoś
jakaskasia Re: Kwiecień - co czytamy 05.04.17, 12:34 Ja Immunitet Remigiusza Mroza :) Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Kwiecień - co czytamy 06.04.17, 22:04 Trzy: "Księżyc jest kobietą" - już drugi miesiąc, ale zaczynam się wciągać ;) "Sekret Wielkiego Mistrza" to 3 tom Kronik Archeo, takiej serii przygodowej dla dzieci ;) "Prosty gest" Angeles Donate I mam nadzieję, że uda mi się w kwietniu je skończyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Kwiecień - co czytamy 22.04.17, 12:49 ha - dwie z tych trzech już skończyłam, trzecią już powoli kończę, więc dołożyłam kolejną i jestem w jednej trzeciej - "Apetyt na życie" Mary Simses - bardzo przyjemne czytadło :) Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Kwiecień - co czytamy 30.04.17, 12:41 jestem z siebie dumna - właśnie skończyłam ostatnią z tych wymienionych wyżej - cały plan zrealizowany i to jeszcze z małą dokładką :) Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Kwiecień - co czytamy 07.04.17, 11:46 Ha! Zaczęłam "Mitologię nordycką" Gaimana. Podobno nie jest to szczególnie dobre, ale co tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
genno8 Re: Kwiecień - co czytamy 25.04.17, 13:29 Nie jest takie złe ;) Ja mam już za sobą i książka poszła dosyć gładko. Ale widać wyraźnie, że strasznie ją "napompowali", żeby zwiększyć ilość stron - chociażby puste kartki między kolejnymi rozdziałami, które same mają po 10 stron... Na pewno można podłapać trochę ciekawych kontekstów, zwłaszcza jeśli ktoś lubi fantasy/SF mocno nawiązujące do tych klimatów, albo ogląda serial "Vikings". Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 "Żony jednego męża". Anna Fryczkowska 07.04.17, 12:44 w sumie to skończyłam i pozostaję w wielkim zachwycie. Naprawdę świetna książka. Taka, po której teraz nie wiem po co sięgnąć , taki czuję, że mogę niedosyt odczuwać :) Odpowiedz Link Zgłoś
tyda1212 Re: Kwiecień - co czytamy 10.04.17, 11:28 Abby Geni - Strażnicy światła Odpowiedz Link Zgłoś
tyda1212 Re: Kwiecień - co czytamy 13.04.17, 12:49 Miałam ochotę na coś polskiego . W rękach trzymałam już najnowszą Zyskowską - Ignaciak i najnowszą Fryczkowską, ale stwierdziłam , że "Dom tęsknot " Adamczyka czekał dłużej i to właśnie po tę książkę sięgnęłam . Odpowiedz Link Zgłoś
judytta Re: Kwiecień - co czytamy 20.04.17, 09:15 Czytam Deborah Blake " Współczesna czarownica ". Odpowiedz Link Zgłoś
essi23 Re: Kwiecień - co czytamy 25.04.17, 16:15 "Zabić ptaka" Ewy Ostrowskiej - jestem oczarowana Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Kwiecień - co czytamy 25.04.17, 20:51 to polecam jeszcze jej "Bociany zawsze wracają do gniazd" - pamiętam do dziś, a czytałam pewnie przed jakimiś 25 laty :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Kwiecień - co czytamy 30.04.17, 11:22 To juz prawie maj- ale zanim się skończy, ja pewnie skończę 'Ostatnia rundę',Cortazara. Odpowiedz Link Zgłoś