Dodaj do ulubionych

I.B.Singer = Nudy

IP: *.pool.mediaWays.net 19.01.05, 18:25
Przeczytalam kilka ksiazek Singera i jestem zdziwiona tym, ze pisarz jest tak ceniony przez
krytyke. Przeciez jego ksiazki sa nudne, wciaz jedno i to samo. Niedorozwiniety glowny
bohater, ma kilka zon, kilka kochanek naraz i sam niewie co z soba poczac. Czy to nie
nudne? te same problemy w Szoszy, te same w Sztukmistrzu i w ksiazce "Wrogowie"
rowniez, a i w "Meszuge" tez...
Obserwuj wątek
    • Gość: leonardo 1960 Re: I.B.Singer = Nudy IP: 80.55.195.* 19.01.05, 20:38
      Gdy przeczytasz około 2000 tysięcy książek wróć do tego autora, jeszcze go nie
      rozumiesz. Pozdrawiam
      • Gość: maguth Re: I.B.Singer = Nudy IP: *.pool.mediaWays.net 19.01.05, 22:07
        co za bzdury wypisujesz? czy ty mnie znasz? ja mysle, ze bardzo dobrze rozumiem i mi sie
        poprostu nie podobaja. Dlaczego taka opcja wydaje ci sie niemozliwa? wyobraz sobie, ze
        przeczytalam okolo 2000 ksiazek i co ty na to? jaka teraz masz recepte?
        • Gość: dzaga Re: I.B.Singer = Nudy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 22:58
          masz racje, ja tez jestm rozczarowany singerem- wlasciwie to jego
          powiesciami /czytalem sztukmistrza i spuscizne/, opowiadania sa lepsze ... co
          mis ie nie podoba? wszytsko- rysunek postaci, prowadzenie akcji, dialogi ...
          • venus22 Re: I.B.Singer = Nudy 20.01.05, 00:15
            >>Niedorozwiniety glowny
            bohater, ma kilka zon, kilka kochanek naraz i sam niewie co z soba poczac. Czy
            to nie
            nudne<<

pewnie ze nie :)

Venus
    • Gość: mysz Re: I.B.Singer = magia IP: *.bzmw.gov.pl / *.crowley.pl 20.01.05, 10:16
      nie lubisz go to nie.
      twoja strata ;-)
      • Gość: cysia Re: I.B.Singer = magia IP: *.crowley.pl 20.01.05, 13:00
        Ja też go nie lubię i uważam, że wiele z tego powodu nie tracę
        • Gość: mysz zostańmy więc przy swoim zdaniu ;-)) IP: *.bzmw.gov.pl / *.crowley.pl 20.01.05, 14:17
          i pewnie mnóstwo jest ludzi, którzy myślą jak ty
          i mnóstwo, którzy myślą jak ja
          • venus22 Re: zostańmy więc przy swoim zdaniu ;-)) 20.01.05, 19:56
            Ja lubie. Singera czytalam juz dawno, ale pamietam ze wspaniale oddaje
            charakter i atmosfere tamtejszych czasow w spolecznosci zydowskiej.
            Venus
            • Gość: maguth Re: zostan´my wie˛c przy swoim zdaniu ;-)) IP: *.pool.mediaWays.net 20.01.05, 20:02
              moze i oddaje wspaniale charakter i atmosfere tamtych czasow, ale wystarczyloby przeczytac
              jedna dowolna powiesc, bo wiekszosc jest o tym samym. (tylko w roznych wariantach).
              • Gość: izasia Re: zostan´my wie˛c przy swoim zdaniu ;-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 14:08
                No cóż nie to ładne co ładne tylko co się komu podoba, ja uwielbiam Singera,
                fascynuje mnie kultura, którą opisuje.
                Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka