Gość: los paccos IP: *.77.classcom.pl 07.04.05, 17:19 hu....owe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktos Re: Tsugumi. Skrzynka duchów IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 08:39 Dno i sitowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunny Re: Tsugumi. Skrzynka duchów IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 19.04.05, 10:05 Oryginalna, subtelna, delikatna powieść o dorastaniu. Warto. Uspokaja. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Tsugumi. Skrzynka duchów 19.04.05, 10:07 a ja się zawiodłam (czemu nawet dałam wyraz na japońskim forum), wcześniej czytałam "Kuchnię" tej samej autorki i czekałam na coś nowego. "Tsugumi" mnie nie zachwyciła, niestety. Nie rzuciłam w kąt, przeczytałam, ale też i książka nie rzuciła mnie na kolana. Szkoda, bo trochę się chyba za bardzo na nią nastawiłam i czuję lekki zawód. Odpowiedz Link Zgłoś
kate22 Re: Tsugumi. Skrzynka duchów 21.04.05, 16:49 mo rzeczywiscie nie była powalajaca taka sobie miła historyjka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gingin Re: Tsugumi. Skrzynka duchów IP: *.fortes.pl 17.05.05, 20:09 A ja tam uwazam, ze byla bardzo dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: Tsugumi. Skrzynka duchów 17.05.05, 20:38 Mi sie podobala. Dobrze opowiedziana dziwaczna historia. Szczegolnie ciekawa jest atmosfera, delikatnosc i tajemniczosc. Odpowiedz Link Zgłoś