Gość: Bima IP: *.dip.t-dialin.net 07.09.01, 22:17 czytalam ta ksiazke ca. 14 lat temu. chcialabym ja jeszcze raz przeczytac ale niestety nie znam autora. czy moglibascie pomoc, jesli jest wam znany. z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Violetta Re: Flet z Mandragory IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 08.09.01, 12:48 Waldemar Łysiak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bima Re: Flet z Mandragory IP: *.dip.t-dialin.net 08.09.01, 19:38 dziekuje Violetto! wiesz moze czy mozna ta ksiazke teraz tez kupic i w jakim wydawnictwie zostala wydana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: Flet z Mandragory IP: *.europolgaz.com.pl 10.09.01, 15:53 Gość portalu: Bima napisał(a): > dziekuje Violetto! wiesz moze czy mozna ta ksiazke teraz tez kupic i w jakim > wydawnictwie zostala wydana? ponieważ wioletta sie nie odzywa - pozwole się wtracić - do kupienia raczej tylko w antykwariatach, min. www.feniks.com.pl (sprawdziłam, jest!). Swoją drogą ależ to była psychodelia ta ksiązka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondie Re: Flet z Mandragory IP: 193.227.223.* 10.09.01, 16:45 A ja widziałam ją ostatnio w EMPiKu, można ją kupić na pewno! Niezły odlot!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: Flet z Mandragory IP: 195.117.174.* 11.09.01, 13:05 Gość portalu: Blondie napisał(a): > A ja widziałam ją ostatnio w EMPiKu, można ją kupić na pewno! Niezły odlot!!! Co wy wszyscy widzicie w tej szmirze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bima Re: Flet z Mandragory IP: *.dip.t-dialin.net 11.09.01, 20:10 dziekuje za wskazowki!!!!dlaczego szmira??? czytalam dosyc dawno - to bylo troche s-f??? wypowiem sie kiedy przeczytam jeszcze raz wtedy mialam 13 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: Flet z Mandragory IP: 195.117.174.* 12.09.01, 09:56 Gość portalu: Bima napisał(a): > dziekuje za wskazowki!!!!dlaczego szmira??? czytalam dosyc dawno - to bylo > troche s-f??? wypowiem sie kiedy przeczytam jeszcze raz wtedy mialam 13 lat. a ja chyba 16 i też czytałam ja jakieś 14-15 lat temu. Ale pamiętam, że nie odpowiadała mi ta cała pseudofilozofia. Od tej pory Łysiak przestał dla mnie istnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wladek Re: Flet z Mandragory IP: *.dll.se 19.10.01, 13:57 Cudowna ksiazka. Lysiak pokazal troche klasy i troche klimatu jak z Marqueza. Szkoda, ze pózniej wdal sie w pseudopublicystyke (Dobry itp.).Napisal jeszcze jedna w podobnym stylu pt Statek. Goraco polecam (nie wszystkim, bo zgodnie z notka na obwolucie nie jest przeznaczona dla kobiet do pewnego wieku). Czekam zeby sie przestal zajmowac polityka i powrócil do tego co kiedys robil tak dobrze.Pozdr dla Lysiakowców. Wladek. Odpowiedz Link Zgłoś