altu 15.09.07, 13:23 śniadanie w południe. pralka sobie buczy.. wiatr za oknem hula.. a ja w łóżeczku z nową lekturą och, soboto trwaj Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toto1 Re: uroki wolnej sobot 15.09.07, 13:28 ja jeszcze sniadania nie jadlem, a tu juz poludnie pralke tez przydaloby sie nastawic, ale po proszek trzeba najpierw do sklepu skoczyc sloneczko za oknem swieci, wiec trawke mozna przyciac i przy okazji sie opalic ) lektore moze pozniej, najpierw nauka i na egzamin trzeba sie w koncu zapisac ciekawe jak jutro bedzie Odpowiedz Link
aleola1 Re: uroki wolnej sobot 15.09.07, 13:35 tak sniadanie o 11 pralka pobuczala ja powalczylam z suszrka na balkonie bo od tego wiatru stac nie chce a ja w spokoju siadam do kompa i pracuje i sie szukuje na konfe ech soboto trwaj zebym miala sporo czasu na nauke i inne altu poczte poczte sprawdz Odpowiedz Link
altu Re: uroki wolnej sobot 15.09.07, 15:56 ja mam taką magiczną suszarkę, ktora "przyczepiam" do balustrady balkonu i wisi sobie na balustradzie. ciuchy nawet bardzo nie wiewają (sa asekurowane klamerkami). ja nie mam nastroju dziś na pracę.. w ogóle to nastrój jakiś taki.. melanchonią powiało Odpowiedz Link
ta_ann Re: uroki wolnej sobot 15.09.07, 14:12 co czytasz, altu? wstałam dawno po śniadaniu, ugotuję więc obiad. nieśmiertelne ratatouille, pieprzonych kabaczków jest w tym roku ile chcieć wycho- dzą już uszami. albo nie: ziemniaki curry sobie ciachnę z winem Odpowiedz Link
altu Re: uroki wolnej sobot 15.09.07, 16:00 co czytam?/ hm.. mam dwie pozycje.. 1. Margaret Atwood "Kocie oko" - zaczęłam.. i nie mam nastroju. coś jakoś nie mam na nią nastroju. o kobiecie, która wspomina przeszłość, i zyje tą przeszlością w teraźniejszości.. jak dla mnie - coś za dużo schizofrenii, ale może się mylę. na teraz - za ciężka, więc odłozyłam na inny czas.. 2.Katy Hayes "Odsłony" - o młodej, singlowatej, aktorce, pijącej za duzo alkoholu i jedzącej bardzo niezdrowo. świat jej się trochę przewraca, kiedy przygarnia pisarkę i eks pojawia się na horyzoncie, a ten horyzont niebezpiecznie się do niej zbliża.. - czyli coś dla mnie a przynajmniej na mój nastrój.. Odpowiedz Link
ta_ann Re: uroki wolnej sobot 15.09.07, 16:03 ta 2 brzmi ciekawie, a Atwood sięgnij po "Kobietę do zjedzenia", rewelacja! A. femi- nizuje, co czasem lubię. Odpowiedz Link
miszpat uroki wolnej sobot 15.09.07, 14:24 - jest wolna więc każdy może ją mieć, jest singlem więc zaraz zacznie narzekać Odpowiedz Link
altu Re: uroki wolnej sobot 15.09.07, 16:03 jakos tak.. dzisiaj to narzekac mozna na pogode Odpowiedz Link
anula001 Re: uroki wolnej sobot 15.09.07, 14:26 Dolce far niente czyli opierdzialam sie)) z gazeta, ksiazka, salatka owocowa i kaweczka Oraz obmyslam nowy image)))))) Odpowiedz Link
ta_ann Re: uroki wolnej sobot 15.09.07, 17:05 ja też, ja też (o tym imażu ciągnie mnie do jakichś długich, białych spódnic, wystarczy właściwie jedna sztuka, takich cieplutkich, jakieś swetry dziergane przez matkę, w jakichś kolorach rdzawo-liściano-przytulnych, no i brak mi choćby jednego jesiennego buta huszpańskie, rude moka- synki nadają się już tylko do przydługawych spodni... i na tarzanie się w liściach no i z jeden grafitowy płaszcz, do czarnej torby, i czarnych, cieżkawych butów (no to pomarzyłam sobie Odpowiedz Link
anula001 Re: uroki wolnej sobot 15.09.07, 18:12 ja raczej mam na mysli zmiane koloru wlosow, bo blond mi sie znudzil A z ciuchow to absolutnie musze kupic cos fioletowego i czarne kozaki na obcasie oraz jedne oficerki i nowa czarna torebke Mam fizia na punkcie butow i torebek) Odpowiedz Link
ta_ann Re: uroki wolnej sobot 15.09.07, 18:23 torby 3, każda w innym stylu, chociaż wszystkie dosyć spokojne. i duże. a po otwarciu często niemal nic kolorem już się pobawiłam, tylko dlaczego włosy rosną ledwie 10 mm na m-c. WOLNO! Odpowiedz Link
anula001 Re: uroki wolnej sobot 15.09.07, 18:35 Torebek mam 11 w roznych kolorach A kolor wlosow kreci mnie totalnie inny czyli ciemny Mnie wlosy rosna zdecydowanie za szybko)) Odpowiedz Link
levanto Re: uroki wolnej sobot 15.09.07, 18:46 pranie, slub, mycie auta - odfajkowane teraz podziwiam zaje...sty zachod slonca na Zoliborzu... prawie codziennie tak piekny ze az kiczowaty ) minus wiatr i byloby optymalnie Odpowiedz Link
9b9 Re: uroki wolnej sobot 15.09.07, 23:18 Się powoli ta sobota kończy. I dobrze jej tak. Zaraz idę spać. Sam Odpowiedz Link
aleola1 a ja ciagle 15.09.07, 23:35 siedze i pracuje co prawda mialam przerwe na zakup elektrycznej szczoteczki ale znowu czeka mnie dluzsza noc Odpowiedz Link
aleola1 Re: a ja ciagle 16.09.07, 00:18 me rece mnie bola od pisania na kompie a ty mi jeszcze je wyrazami obciazasz? Odpowiedz Link
alo_ha Re: a ja ciagle 16.09.07, 00:57 Pracuj pracuj w końcu mam obiecane podziękowania przy odbieraniu Nobla Odpowiedz Link
sottobosco Re: uroki wolnej sobot 16.09.07, 01:00 w sobocie wspaniałe jest to że tak płynnie przechodzi w niedzielę Odpowiedz Link