Gość: gość IP: *.dsV.agh.edu.pl 06.06.05, 17:03 czy ktoś mógłby mi pomóc i poratować jakimś cytatem, którym można wpisać do książki, jako dedykację z podziękowaniami dla promotor? z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba_pelagia Re: dedykacja 06.06.05, 17:20 takie będa Rzeczypospolite jak młodzieży chowanie veni, vidi, vici a moze blizej określisz dziedzinę promocji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dedykacja IP: *.dsV.agh.edu.pl 06.06.05, 17:26 podziękowania dla promotor za opiekę nad pracą magisterską Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: dedykacja 06.06.05, 17:27 domyślam się ale praca zapewne była z jakiejś dziedziny Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: dedykacja 06.06.05, 17:40 Dziedzina ... cóz.. Ja swojej nauczycielce napisalam: "Mistrz jest dzwonem, uczen jego echem" /Powiedzenie zen/ pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dedykacja IP: *.dsV.agh.edu.pl 06.06.05, 17:46 dzięki. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wypierdek mamuta Re: dedykacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 17:45 W podziękowaniu za współpracę i poświęcony czas. Z wyrazami głębokiego szacunku Zbyszek Maciejewski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skierka Re: dedykacja IP: *.olsztyn.mm.pl 13.06.05, 12:20 Witam. Mółby mi ktoś podsunąć pomysl na podziękowania dla promotora od grupy seminaryjnej. ZA góry wielkie dzięki. potrzebna na jutro!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś