Dodaj do ulubionych

Nick Hornby WIERNOŚĆ W STEREO

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.07.02, 16:17
co za okropny belkot

fuj tfu i błeeeeeeee

przczytalem, bo myslalem, ze w koncu polubie te ksiazke
ale niestety...
teraz zaluje straconego czasu

ehhh
Obserwuj wątek
    • viking73 Re: Nick Hornby WIERNOŚĆ W STEREO 22.07.02, 13:24
      Zgadzam się w 100%. Ja nawet nie doczytałem do końca - brakło mi sił...
    • iceman555 Re: Nick Hornby WIERNOŚĆ W STEREO 24.07.02, 15:18
      mysle, ze jest to podyktowane fatalnym i bardzo meczacym tlumaczeniem na jezyk
      polski-niestety. jesli ktos jest w stanie to polecam wersje oryginalna lub
      chociaz film, ktory moim zdaniem jest naprawde fenomenalny, mimo pewnych-
      nielicznych-odstepstw od ksiazki. niektore zabawne scenki, ktore nie zmiescily
      sie w filmie sa w tzw. bonus materials. naprawde polecam, szczegolnie dla
      facetow.
      • Gość: dreadmann Re: Nick Hornby WIERNOŚĆ W STEREO IP: 158.75.8.* 24.07.02, 17:20
        hmmm.... a dlaczego wszyscy tacy niezadowoleni dosc mila przeciez lektura; jak dla mnie ksiazka ok, a w stosunku do tego co proponuje nam rodzimy rynek :) wydawniczy bez porownania. Chyba jednak wole takie nedzne tlumaczenia od typowych wypracowan z jezyka polskiego np. Piątka. Milej lektury
        • Gość: monika Re: Nick Hornby WIERNOŚĆ W STEREO IP: *.kurpisz.pl 29.08.02, 12:24
          Dla mnie WIERNOŚĆ była OK. Łyknęłam ją w jedną niedzielę bo nie mogłam się
          oderwać. lekka forma ale w podtekście wiele prawd o życiu i sprawach damsko-
          męskich. Filmu nie widziałam, ale sądząc po powieści może być super. Zaletą
          jest też specyficzny humor autora oraz fakt że dzieje się w Wielkiej Brytanii.
          Mimo wszystko polecam.
        • pippin Re: Nick Hornby WIERNOŚĆ W STEREO 30.08.02, 16:58
          Ja też nie spadłem ze stołka, ale spokojnie i z zainteresowaniem przeczytałem całość. I to po filmie, więc w zasadzie wiedziałem co będzie.
          Może to dlatego, że tyle w tym muzyki?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka