Gość: mee... Biedna milionerka Rowling IP: *.avenel01.nj.comcast.net 18.07.05, 18:57 ...ze tez ...czerwony kapturek... tak sie nie roszedl...ludzie syc i znuzeni calym tym bajzlem swiatowym powracaja do bajek...syndrom strusia lub jasia i malgosi...))) Odpowiedz Link Zgłoś
www.twojenazwisko.pl Re: Biedna milionerka Rowling 18.07.05, 19:09 Przepraszam, ale skąd wziął się tak idiotyczny tytuł tego artykułu? Rozumiem, że w pogoni za czytelnikiem GW stara sie epatować krzykliwymi tytułami artykułów, ale czy naprawdę Gazecie zależy na tego typu czytelnikach??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK Nie możesz?! Przyjedź do Polski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 23:13 Tu Cię nikt nie rozpozna i mozesz spoko pisać po knajpach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe POPIERAM-TU JEJ RYJKA NIKT NIE ZNA ! IP: *.chello.pl 19.07.05, 00:34 ksiazka glupawa anykatolicka - po prostu JEDNO WIELKIE GOWNO!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilkujadek Re: POPIERAM-TU JEJ RYJKA NIKT NIE ZNA ! IP: *.sympatico.ca 19.07.05, 03:02 Przepraszam gdzie sie doszukales/las antykatolickosci w tej ksiazce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: POPIERAM-TU JEJ RYJKA NIKT NIE ZNA ! IP: *.chello.pl 19.07.05, 06:52 On sie nie doszukal.On uwierzyl.Benkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: POPIERAM-TU JEJ RYJKA NIKT NIE ZNA ! 19.07.05, 11:25 Gratuluje katolickiej postawy, w szczegolnosci milosci blizniego i jego "ryjka"... Jezeli to ma byc "katolicyzm" w dzisiejszych czasach, to zaluje, ze HP antykatolicki nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rOwerbO do Polski? jasne :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.05, 12:01 sam jesteś merde :D jak nie umiesz czytać to się nie odzywaj. a żeby JKR tu przyjechała... obawiam się że nie doceniasz potteromaniaków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie_uk Re: Biedna milionerka Rowling IP: *.idea.pl 18.07.05, 19:19 dla ułatwienia dodam,że anglo i niemieckojęzyczne media potwierdzają,że Rowling za utrate swej anonimowości zarobiła już ponad miliard czytaj tysiąc milionów dolarów. ale może sobie założyć maskę z peruką i nadal będzie anonimową miliarderką. Odpowiedz Link Zgłoś
nienautyzm Re: Biedna milionerka Rowling 18.07.05, 20:58 wiem cos o tym i ja, to ta mniej jaskrawa strona showbiznesu, wspolczuje szczerze rowling. ja tez - od czasu, kiedy zalozylem moja strone - nie moge sie opedzic od fanow. a i przy barze jak siedze, to caly czas mnie jacys dziwni ludzie zaczepiaja i proponuja takie tam rozne, ale moze juz przestane, bo nie wiem czy tutaj akurat o tym moge, he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klos Re: Debile i moroni IP: *.columbuslibrary.org 18.07.05, 21:38 Pojedanych nie brakuje na tym swiecie. Te wszystkie tryki i sztuczki oglupiania doroslych dobre sa w USA i Angli. To jest bezwartosciowe i bez zadnych klopotow dostepne w publicznych bibiotekach. Ale glupota pojedanych nie zna granic i glu pio madrzy- debile i moroni- zeruja bezczelnie i grabia gruba forse.Nie dajcie sie omamic!!!!!!!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Debile i moroni 18.07.05, 22:27 a ja się daję omamić, bo mi to sprawia wielką przyjemność i mam głęboko w d...e twoje pieniackie ujadanie Odpowiedz Link Zgłoś
b-52 SLYSZELISCIE BAJKE O LADOWANIU AMERYKANOW NA KSIEZ 18.07.05, 23:08 YCU !!! To posluchajcie Kubricka i Kissingera ! Odpowiedz Link Zgłoś
yarecki21 Re: SLYSZELISCIE BAJKE O LADOWANIU AMERYKANOW NA 19.07.05, 11:47 a slyszalem :P a to dobra "bajka" jest :) Ale co tam, Spilberg juz pewnie kręci lądowanie na Marsie. Informacja ta, o zfabrykowanym lądowaniu Amerykancow na Księżyc jakoś dziwnie tak bez echa przeszła, no ale co tam... Odpowiedz Link Zgłoś
coocolooco Re: Biedna milionerka Rowling 18.07.05, 23:12 PROWOKACJA LUDZI Z LPR-U I POJEB.... MLODZIEZY WSZECHGLUPIEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Biedna milionerka Rowling IP: *.acn.waw.pl 18.07.05, 23:33 Joanne , Ty się nie martw nic! ...... Jakoś to będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pipilutek Re: Biedna milionerka Rowling 19.07.05, 08:57 nie przeczytalem ani jednej czesci pottera, moze za kilka lat dojrzeje do wydatku i kupie? pipilutek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dopi Re: Biedna milionerka Rowling IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 11:26 Gazeta Wybiórcza dobrze wie co robi. Jest przecież głównym opiniotwórczym medium w Polszcze - które rości sobie prawa do filtrowania informacji, modyfikowania ich i usuwania niewygodnych. Manipulacja w czystej postaci. Jeśli nie wierzycie - zobaczcie ile niewygodnych postów znika z opinii i forów. Jak zadawane są pytania w sondażach. Niegdyś to była moja ulubiona gazeta - teraz to dla mnie szkodliwa dla Polski banda mataczy i niewykształconych i źle opłacanych dziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kla Re: Biedna milionerka Rowling IP: *.ecb.int / *.ecb.int 20.07.05, 15:44 Niestety nowa książka jest rzeczywiście słaba. Żadnych ciekawych nowych czarnych charakterow w rodzaju profesor Umbridge, żadnych nowych informacji o świecie czarodziejów, Harry nagle cały grzeczny i odpowiedzialny (rozumiem, że trochę wydoroślał, ale bez przesady!), zero akcji przez pierwszych 500 stron. Jestem rozczarowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cykada Re: Biedna milionerka Rowling IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.07.05, 18:19 Harry Potter to wielkie g*wno. Sa lepsze ksiazki dla dzieci, a tym bardziej dla doroslych. Ta pani autorka po prostu wie, jak zrobic kase. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cykada Re: Biedna milionerka Rowling IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.07.05, 18:22 Co za infantylna kretynka z tej pani Rowling. Odpowiedz Link Zgłoś