Gość: em. IP: *.net.autocom.pl 04.08.05, 19:21 wlasnie skonczylam czytac i jestem poruszona do glebi, a jak wasze wrazenia po tej ksiazce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba_pelagia Re: "samotnosc w sieci" 04.08.05, 19:24 NIE!!!! Samotność została już tak dogłebnie omówiona, ze jest to chyba najbardziej zaludniona sieć. Zajrzyj do wyszukiwarki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: "samotnosc w sieci" IP: *.net.autocom.pl 04.08.05, 19:30 hehe:)musze przyznac, ze spodziewalam sie takiej odpowiedzi,ale poniewaz czesto tu nie zagladam,to tego watku nie czytalam, ale oczywiscie bylam pewna ze ten temat byl poruszany, ale czy to znaczy ze nie moge zapytac teraz JA o wasze opinie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: "samotnosc w sieci" 04.08.05, 19:32 możesz ale chyba prościej i ciekawiej poznać xxxx opinii w yyy zagorzałych dyskusjach, niż czekać na jakieś 5 wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wakacyjna Re: zaba z monopolem na madrosc IP: *.arcor-ip.net 04.08.05, 19:42 sie odezwala. Kazdemu wolno pytac. Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: zaba z monopolem na madrosc 04.08.05, 19:45 a ja będę żabę bronił, bo już mi "Samotność..." uszami wychodzi:P Romansidło jakich mało....i dlatego taki bestseller... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em. Re: zaba z monopolem na madrosc IP: *.net.autocom.pl 04.08.05, 19:50 i tym sposobem dobrnelismy do 7 wypowiedzi;)! ok,nie chcialam nikogo tym tematem doprowadzac do "wychodzenia (czegos) uszami", po prostu dopiero dzis to przeczytalam i mnie natchnelo by zaczerpnac opinii,ale skoro nie to nie!;) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: zaba z monopolem na madrosc 04.08.05, 19:59 nie o to chodzi <ręka na zgodę>, ale "Samotność..." jest już do cna wyekspoalowana:) Dalej twierdzę, że to romansidło, ale nawet miło się czyta....po raz pierwszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em. Re: zaba z monopolem na madrosc IP: *.net.autocom.pl 04.08.05, 20:05 naprawde rozumiem problem, reke przyjmuje, a co do "romansidla" to nie moge sie zgodzic do konca,bo wg mnie slowo to jest nacechowane negatywnie, a dla mnie ksiazka ta owszem romans zawierala, ale nie tylko! bylo w niej wiecej i to dobrych rzeczy i dlatego takie okreslenie moim zdaniem nie pasuje do tej ksiazki,a poza tym mnie wzruszyla, a to znaczy ze byle jaka nie byla,bo mnie byle co nie porusza!;)ale oczywiscie tobie moze takie okreslenie do niej pasowac:)no, ale mielismy juz temat zakonczyc!:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: zaba z monopolem na madrosc 04.08.05, 20:08 kończy więc, by oszczędzić wstydu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em. Re: zaba z monopolem na madrosc IP: *.net.autocom.pl 04.08.05, 20:18 e tam wstydu od razu;) Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: zaba z monopolem na madrosc 04.08.05, 20:01 każdemu ale moze warto najpierw poczytać sobie tutaj; wszystkie watpliwości znikną szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=samotność%20w%20sieci to tylko 2005, w 2004 bylo jeszcze wiecej PS ty tez nie odpowiedziałaś/eś, co sądzisz o ksiązce Odpowiedz Link Zgłoś