Dodaj do ulubionych

"samotnosc w sieci"

IP: *.net.autocom.pl 04.08.05, 19:21
wlasnie skonczylam czytac i jestem poruszona do glebi, a jak wasze wrazenia
po tej ksiazce?
Obserwuj wątek
    • zaba_pelagia Re: "samotnosc w sieci" 04.08.05, 19:24
      NIE!!!!
      Samotność została już tak dogłebnie omówiona, ze jest to chyba najbardziej
      zaludniona sieć.
      Zajrzyj do wyszukiwarki.
      • Gość: em Re: "samotnosc w sieci" IP: *.net.autocom.pl 04.08.05, 19:30
        hehe:)musze przyznac, ze spodziewalam sie takiej odpowiedzi,ale poniewaz czesto
        tu nie zagladam,to tego watku nie czytalam, ale oczywiscie bylam pewna ze ten
        temat byl poruszany, ale czy to znaczy ze nie moge zapytac teraz JA o wasze
        opinie?:)
        • zaba_pelagia Re: "samotnosc w sieci" 04.08.05, 19:32
          możesz
          ale chyba prościej i ciekawiej poznać xxxx opinii w yyy zagorzałych dyskusjach,
          niż czekać na jakieś 5 wypowiedzi
          • Gość: wakacyjna Re: zaba z monopolem na madrosc IP: *.arcor-ip.net 04.08.05, 19:42
            sie odezwala. Kazdemu wolno pytac.
            • umbradomini1 Re: zaba z monopolem na madrosc 04.08.05, 19:45
              a ja będę żabę bronił, bo już mi "Samotność..." uszami wychodzi:P
              Romansidło jakich mało....i dlatego taki bestseller...
              • Gość: em. Re: zaba z monopolem na madrosc IP: *.net.autocom.pl 04.08.05, 19:50
                i tym sposobem dobrnelismy do 7 wypowiedzi;)! ok,nie chcialam nikogo tym
                tematem doprowadzac do "wychodzenia (czegos) uszami", po prostu dopiero dzis to
                przeczytalam i mnie natchnelo by zaczerpnac opinii,ale skoro nie to nie!;)
                • umbradomini1 Re: zaba z monopolem na madrosc 04.08.05, 19:59
                  nie o to chodzi <ręka na zgodę>, ale "Samotność..." jest już do cna
                  wyekspoalowana:)
                  Dalej twierdzę, że to romansidło, ale nawet miło się czyta....po raz pierwszy...
                  • Gość: em. Re: zaba z monopolem na madrosc IP: *.net.autocom.pl 04.08.05, 20:05
                    naprawde rozumiem problem, reke przyjmuje, a co do "romansidla" to nie moge sie
                    zgodzic do konca,bo wg mnie slowo to jest nacechowane negatywnie, a dla mnie
                    ksiazka ta owszem romans zawierala, ale nie tylko! bylo w niej wiecej i to
                    dobrych rzeczy i dlatego takie okreslenie moim zdaniem nie pasuje do tej
                    ksiazki,a poza tym mnie wzruszyla, a to znaczy ze byle jaka nie byla,bo mnie
                    byle co nie porusza!;)ale oczywiscie tobie moze takie okreslenie do niej
                    pasowac:)no, ale mielismy juz temat zakonczyc!:)
                    • umbradomini1 Re: zaba z monopolem na madrosc 04.08.05, 20:08
                      kończy więc, by oszczędzić wstydu
                      • Gość: em. Re: zaba z monopolem na madrosc IP: *.net.autocom.pl 04.08.05, 20:18
                        e tam wstydu od razu;)
            • zaba_pelagia Re: zaba z monopolem na madrosc 04.08.05, 20:01
              każdemu
              ale moze warto najpierw poczytać sobie tutaj; wszystkie watpliwości znikną
              szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=samotność%20w%20sieci
              to tylko 2005, w 2004 bylo jeszcze wiecej

PS ty tez nie odpowiedziałaś/eś, co sądzisz o ksiązce
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka