Gość: LUKA BRASI Re: Książki, których nikt nie lubi (bo są np. gru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 10:07 "INNY ŚWIAT" - TAD WILLIAMSA MA 3300 TO JEST GRUBA KSIĄŻKA A NIE JAKAŚ LALKA :) Odpowiedz Link Zgłoś
margala a Biblia? 22.08.05, 11:14 Gość portalu: pies napisał(a): > Nikt nie lubi "Psychologii i życia" Zimbardo. > Nikt nie lubi encyklopedii. > Bo te książki są grube. > Nikt nie lubi "Lalki" Bolesława Prusa. > Nikt nie lubi "Makii w teorii i praktyce" Aleistera Crowleya > Bo te książki są nudne. a Biblia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszor Re: a Biblia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 14:14 Cóż, dla mnie Biblia wcale nudna nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Książki, których nikt nie lubi (bo są np. gru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 17:09 "Psychologia i życie" to jedna z najciekawszych i najlższejszych książek wprowadzających w świat psychologii. Czytałam ją na pierwszym roku studiów, w wolnym czasie. Taką lekturę polecam każdemu, bez względu na jego kierunek studiów, poziom wykształcenia itp. Po "Lalkę" sięgnęłam przypadkiem, rok temu i ....... od tej pory czytam wszystko co wpadnie mi w ręce. Nie zgadzam się więc z twierdzeniem, że powieść Prusa jest nudna, męcząca. Myślę jednak, że do każdej lektury trzeba dorosnąć. Może za jakiś czas zwrócisz się w stronę "Lalki" Prusa i odkryjesz w niej rzeczy, które umknęły Ci wcześniej. A encyklopedie również mają coś w sobie. I czytać dla przyjemności także je można. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalyna Re: Książki, których nikt nie lubi (bo są np. gru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 14:42 LALKA nie lubiana???w liceum ja po prostu pokochałam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: Książki, których nikt nie lubi (bo są np. gru 23.08.05, 23:24 Gość portalu: pies napisał(a): > Nikt nie lubi "Psychologii i życia" Zimbardo. > Nikt nie lubi encyklopedii. > Bo te książki są grube. > Nikt nie lubi "Lalki" Bolesława Prusa. > Nikt nie lubi "Makii w teorii i praktyce" Aleistera Crowleya > Bo te książki są nudne. Nie pisz "nikt" Ja nie uważam, zeby "Lalka" była nudna, a encyklopedię lubię. Pozostałych nie znam, więc nie będę się wypowiadać. Pisz za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś