wlodekbar 13.08.05, 22:21 Po ile egzemplarzy ksiazek biora - naturalnie orientacyjnie...? Poradnik sztuki fotografowania, atrakcyjny, oryginalnie opracowany plastycznie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wlodekbar Re: Pytanie nietypowe... dot. sieci, hurtowni 13.08.05, 23:21 Po ile egzemplarzy biora? Jaki jest obyczaj, praktyka? Czy niekt nie wie? Prosze o podanie orientacyjnych ilosci egzemplarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
autumna Re: Pytanie nietypowe... dot. sieci, hurtowni 14.08.05, 12:07 Raz miałam do czynienia hurtownią - niewielką, obsługujacą coś 30 księgarń. Życzyli sobie 150 egz. oczywiście na kredyt, a rozliczenie posprzedażowe. Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Pytanie nietypowe... dot. sieci, hurtowni 14.08.05, 16:12 100 na nie sprawdzony tytuł to jest w miarę sporo. Spodziewaj się poczatków typu 20-50 Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Re: Pytanie nietypowe... dot. sieci, hurtowni 14.08.05, 18:07 A Matras? Ma 119 księgarń w kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Pytanie nietypowe... dot. sieci, hurtowni 14.08.05, 18:14 Oraz monopol na dostawy w pewnych rejonach tegoz kraju:) ale tez bym sie nie spodziewał że na dzieńdobry zaryzykuja pełnego tira ksiązek:) Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Re: Pytanie nietypowe... dot. sieci, hurtowni 14.08.05, 18:20 Wezma rzedu 100 czy 200 na Twoje wyczucie? Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Pytanie nietypowe... dot. sieci, hurtowni 14.08.05, 18:23 Włodku - nie ma reguł niestety, a moje wyczucie Ci nic nie da, bo ja zupełnie nie wiem jak 'idą' poradniki fotograficzne, nigdy ich nie sprzedawałem. Ale sądzę, że Matras w jakims duzym mieście może wziąśc koło setki - tyle, że jest to takie po prostu sobie sądzenie:) Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Re: Pytanie nietypowe... dot. sieci, hurtowni 14.08.05, 18:24 Dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Re: Pytanie nietypowe... dot. sieci, hurtowni 14.08.05, 18:32 Aha... Poradniki fotograficzne 'ida' dobrze - jest zbyt, sa 'w modzie'... Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Re: Pytanie nietypowe... dot. sieci, hurtowni 14.08.05, 18:37 Wybacz mi,braineater, te moja 'namolnosc', ale sie troche denerwuje, po prostu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Pytanie nietypowe... dot. sieci, hurtowni 14.08.05, 18:49 Luz - najwyżej nam każą spadac na priv:) Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
braineater tak mi się przypomniało 14.08.05, 19:03 że ktos mi mówił, że ludzie szukają ksiązek o fotografii dośc ostro nawet, więc zda mi się, że nie powinieneś miec problemu z namówieniem hurtowników na wieksze partie. Wmówić im, że jestes najlepszy, jedyny i w ogóle i to się da sprzedać. A jak masz kogos z dobra bajera to może zostaniesz Harrym Potterem poradników foto?:) Pozdrowienia i powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Re: tak mi się przypomniało 14.08.05, 19:07 No szukaja, szukaja. Dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Re: tak mi się przypomniało 14.08.05, 19:43 ...ale wmawial niczego nie bede :))) Odpowiedz Link Zgłoś