Gość: givenchy IP: 212.76.35.* 08.10.02, 11:08 Posiadam w wersji elektronicznej Alchemika - Paolo Coelho oraz Samotność w sieci - Janusza Wiśniewskiego. Mogę przesłać zainteresowanym. Piszcie: givenchy@gazeta.pl pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krecio Re: Kto chce Alchemika gratis ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.02, 12:00 Witaj, jesli mozesz, przeslij obie na adres: cool_krecio@interia.pl Dziękuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: givenchy Re: Kto chce Alchemika gratis ? IP: 212.76.35.* 08.10.02, 12:21 Gość portalu: Krecio napisał(a): > Witaj, jesli mozesz, przeslij obie na adres: cool_krecio@interia.pl > Dziękuje i pozdrawiam Mam nadzieję, że doszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krecio Re: Kto chce Alchemika gratis ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.02, 14:00 Tak, Alchemik doszedl. W drugim liscie nie bylo zalacznika. Jesli mozesz, przeslij raz jeszcze. Pozdrawiam i dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: Kto chce Alchemika gratis ? 08.10.02, 13:48 To ja też poproszę. (Zastanawiam się, czy to nie piractwo.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Kto chce Alchemika gratis ? IP: *.chello.pl 08.10.02, 14:51 Hej, jeśli można ja też poproszę paula1983@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: givenchy Re: Kto chce Alchemika gratis ? IP: proxy / 212.76.35.* 08.10.02, 16:00 dlaczego piractwo ? Jest wiele legalnych portali, skąd można pobrać książki gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: Kto chce Alchemika gratis ? 08.10.02, 16:09 Gość portalu: givenchy napisał(a): > dlaczego piractwo ? Jest wiele legalnych portali, skąd można pobrać książki > gratis. No, te książki są dosyć świeże, a pobrać można raczej takie starsze (może się mylę, ale nie trafiłam w sieci na nic nowego). Piractwo czy nie, ja i tak poproszę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Re: Kto chce Alchemika gratis ? 09.10.02, 15:03 Gość portalu: givenchy napisał(a): > dlaczego piractwo ? Jest wiele legalnych portali, skąd można pobrać książki > gratis. A czy moglabys podac adresy takich portali? Pliz. I dzieki WIELKIE za ksiazki! Doszly! Goga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: givenchy Re: Kto chce Alchemika gratis ? IP: proxy / 212.76.35.* 09.10.02, 16:24 goga.74 napisała: > Gość portalu: givenchy napisał(a): > > > dlaczego piractwo ? Jest wiele legalnych portali, skąd można pobrać książk > i > > gratis. > > A czy moglabys podac adresy takich portali? Pliz. > I dzieki WIELKIE za ksiazki! Doszly! > Goga Proszę uprzejmie: www.literatura.net.pl (chyba największy) Jeżeli chodzi o Alchemika i Samotność, dostałam je mailem (źródło nie jest mi znane) g. Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Re: Kto chce Alchemika gratis ? 08.10.02, 15:08 Gość portalu: givenchy napisał(a): > Posiadam w wersji elektronicznej Alchemika - Paolo Coelho oraz Samotność w > sieci - Janusza Wiśniewskiego. > Mogę przesłać zainteresowanym. Piszcie: givenchy@gazeta.pl > > pozdrawiam. Moge prosic o "Samotnosc w sieci?" Odpowiedz Link Zgłoś
yennka Re: Kto chce Alchemika gratis ? 08.10.02, 19:19 Bardzo poprosilabym o Samotność w sieci, na adres yennka@wp.pl. Dzieki bardzo :- ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camerone Re: Kto chce Alchemika gratis ? IP: *.solutions.net.pl / *.solutions.net.pl 08.10.02, 19:26 To i ja poprosze obie i z gory dziekuje:) camerone@hoga.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mathias Re: Kto chce Alchemika gratis ? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.10.02, 11:03 Jeślio jeszcz ci się nie znudziło to wysyłanie to jestem b.zainteresowany obiema. Pozdrowienia. lotrek@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anmanika Re: Kto chce Alchemika gratis ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.02, 11:11 Ja też poproszę Samotność w sieci na adres: brasetka@wp.pl bo ciekawa jestem jak toto wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
ashku Re: Kto chce Alchemika gratis ? 09.10.02, 17:56 Ja bardzo poproszę o "Samotność w sieci". Opinie o tej książce są bardzo podzielone. Chciałabym mieć własne zdanie, a szczerze mówiąc boję sie stracić pieniądze kupując ją. pozdrawiam serdecznie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
amanecer Re: Kto chce Alchemika gratis ? 09.10.02, 18:15 Ja poproszę o "Samotność w sieci".Dzięki i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
rodak Re: Kto chce Alchemika gratis ? 09.10.02, 20:03 a ja sie zalapie? moj sdres to rodak@gazeta.pl Jesli bedziesz tak mily, dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
givenchy WAŻNY KOMUNIKAT !!! 10.10.02, 08:36 Kochani, właśnie się dowiedziałam, że książki które otrzymałam pocztą elektroniczną i które zdążyłam już przesłać kilkunastu osobom ściągnięte zostały ze strony: www.bookswarez.prv.pl. Strona ta jest już zamknięta (autor miał podobno nieprzyjemności od wydawców), gdyż prawdopodobnie działał nielegalnie. W związku z powyższym zaprzestaję dalszego kopiowania tychże pozycji. Przepraszam wszystkich, którzy nie otrzymali "przesyłek". Givenchy Ps. Martolka miała rację. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: WAŻNY KOMUNIKAT !!! 10.10.02, 10:02 Witam! Tak myślałam, że prawa autorskie jednak działają jeśli chodzi o te dwie książki. W sieci znajdowałam do tej pory tylko takie, którym prawa wygasły z różnych powodów. Te dwie książki zainteresowały mnie w podobny sposób jak to napisał ktoś powyżej - nie mam zaufania do autorów, nie kupiłabym tego bez uprzedniego sprawdzenia i dlatego chciałam kopię elektroniczną. Jeżeli książka mi się podoba i tak kupuję ją w formie papierowej. Nie zdobyliby we mnie nabywcy ani by nie stracil tak czy siak. Odpowiedz Link Zgłoś
givenchy Re: WAŻNY KOMUNIKAT !!! 10.10.02, 10:09 Masz całkowitą rację. Ja czynię podobnie, ale lubię też dzielić się tym co mnie cieszy - z innymi. Przykro mi tylko, że w tym przypadku nie było to do końca uczciwe, choć z pewnością nie było to zamierzone przedsięwzięcie. Pozdrawiam serdecznie :-)) g. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axamitka Re: Kto chce Alchemika gratis ? IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 13.10.02, 20:49 I ja poproszę o oba teksty, jeśli można. axamitka@wp.pl dzięki, dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś