Gość: AnnaW7 Re: Ksiazki, których nie moża dostać IP: *.chello.pl 17.12.05, 12:54 Ja szukam namiętnie książki Paulliny Simons "TATIANA I ALEKSANDER". A tak przy okazji może ktoś ją ma i chciałby odsprzedać? Mój e-mail: annaw7@chello.pl Odpowiedz Link Zgłoś
alexanderson Re: Ksiazki, których nie moża dostać 26.12.05, 18:45 Na Allegro wciąż się pojawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fikolek Re: Ksiazki, których nie moża dostać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 19:52 moje drzewko pomaranczowe - niiiigdzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meluga Re: Ksiazki, których nie moża dostać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 21:09 Księga Diny - Wassamo. Ktos wspomial, ze gdzies dopadł, ja jeszcze nie ale jestem wytrwala :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tamara moje drzewko pomarańczowe IP: *.orange.pl 20.12.05, 23:53 Ostatnio, jakieś 2 tyg temu, były 2 egzemplarze na Allegro!!! Odpowiedz Link Zgłoś
buntownik.z.wyboru Re: Ksiazki, których nie moża dostać... 28.12.05, 13:28 "Senny żywot Leonory de la Cruz" - Agnieszka Taborska Odpowiedz Link Zgłoś
simply.blue Re: Ksiazki, których nie moża dostać... 31.12.05, 14:50 "Przepiórki w płatkach róż"... Odpowiedz Link Zgłoś
maximilianna Re: Ksiazki, których nie moża dostać... 13.01.06, 15:52 simply.blue napisała: > "Przepiórki w płatkach róż"... W Empiku w Gdańsku kupiłam jakieś 3 miesiące temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katherinka Re: Ksiazki, których nie moża dostać IP: *.compower.pl 31.12.05, 15:15 Zdecydowanie Prochno Berenta. Ksiazka, do ktorej zapalalam goraca miloscia po pierwszym przeczytaniu, ale przeciez z biblioteki nie swisne... No a poza tym wszelkie dziela Junga - w cenie przystepnej, a nie po ok. 90 zl za tom. To samo z Cioranem, nie bede placic kilkudziesieciu zlotych za stron niewiele ponad 100, wole za ta cene zrobic zakupy w jakiejs 'taniej ksiazce' :D Odpowiedz Link Zgłoś
maximilianna Re: Ksiazki, których nie moża dostać 13.01.06, 15:53 Gość portalu: katherinka napisał(a): > Zdecydowanie Prochno Berenta. Ksiazka, do ktorej zapalalam goraca miloscia po > pierwszym przeczytaniu, ale przeciez z biblioteki nie swisne... Tylko antykwariaty. W księgarniach tego dawno nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katherinka Re: Ksiazki, których nie moża dostać IP: *.compower.pl 20.01.06, 21:33 Próbowałam w antykwariatach i nic z tego... Ale ja się nie poddam - wytrwale będę prowadzić poszukiwania aż do osiągnięcia sukcesu! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
another_story Re: Ksiazki, których nie moża dostać 31.12.05, 15:19 "Podróż do kresu nocy". Czasem bywa na Allegro, ale ceny zmuszają mnie do żałosnego westchnienia. Dlaczego wznowiono "Śmierć na kredyt", a "Podróży..." nie? Odpowiedz Link Zgłoś
nido Re: Ksiazki, których nie moża dostać 01.01.06, 14:20 Tomasi di Lampedusa - opowiadania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Ksiazki, których nie moża dostać IP: *.elblag.dialog.net.pl 03.01.06, 01:24 Encyklopedia ekspresjonizmu. Przez pewną osobę z pewnej strony (nazwę litościwie przemilczę)zajmującej się sprzedażą książek i innych rzeczy w necie, która nie raczyła mi napisać wyjaśniającego maila (i sama się przyznała), przepadła mi na allegro (bo czekałam na tamtą, miała przyjść). A nie można jej w księgarniach internetowych zdobyć. Cholera, jaka jestem zła. Aż kipię. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_huncwot Re: Ksiazki, których nie moża dostać 03.01.06, 11:43 "Wszystkie zwierzęta małe i duże" James Herriot (i wszystkie inne książki z serii o wiejskim weterynarzu) "Twórcze pisanie dla młodych panien" Izabela Filipiak Odpowiedz Link Zgłoś
handzia55 Re: Ksiazki, których nie moża dostać 11.01.06, 22:25 Zupełnie niedostępna /nawet na Allegro brak/ Karen Robards "Pewne lato" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lul Re: Ksiazki, których nie moża dostać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 23:10 Duuużo takich książek. Na przykład: Lawrence Durrell, Kwartet aleksandryjski Guriewicz, Kategorie kultury średniowiecznej Lukian, Dialogi Słownik grecko-polski , 4-tomowy Abramowiczówny Neal Stepehson, Diamentowy wiek i Cryptonomicon Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolamaja Re: Ksiazki, których nie moża dostać 12.01.06, 23:52 Mam Kwartet, mogę niedrogo odsprzedać. Musiałabym tylko go poszukać i obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
omfala Re: Ksiazki, których nie moża dostać 13.01.06, 09:19 "Fioletowa krowa" Barańczaka. Ile ja bym dała za tę książkę... Odpowiedz Link Zgłoś
dzanet523 Re: Ksiazki, których nie moża dostać 13.01.06, 13:23 "De Profundis" by Oscar WIlde (mam w oryginale i po włosku, szukam tłumaczenia polskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saskia Re: Ksiazki, których nie moża dostać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 14:26 www.allegro.pl/show_item.php?item=81320539 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saskia Fioletowa krowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 14:40 Powyższy link dotyczy książki "Fioletowa krowa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lul Re: Ksiazki, których nie moża dostać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 12:59 Dziękuję, ale akurat Kwartet udało mi się już po długich wysiłkach kupić na allegro. Niemniej, jest to ksiązka trudna do zdobycia, a Czytelnik nie przewiduje wznowienia w najbliższym czasie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Elias Canetti - "Masa i władza" 13.01.06, 16:04 zaczynam w ogóle wątpić w fizyczne istnienie tłumaczenia, rzekomo wydanego przez oficynę Czytelnik niespełna dekadę temu... m, .y. ---------------------------------- What is home without Pinezka's Potted Meat? Incomplete. wypielęgnowany harmider w duszy Odpowiedz Link Zgłoś
giovanna8 Re: Ksiazki, których nie moża dostać 16.01.06, 01:18 "My, wróbelki" Jordana Radiczkowa - wielki sentyment z dzieciństwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kawka Re: Ksiazki, których nie moża dostać IP: *.avamex.krakow.pl 20.01.06, 07:32 Witam. A ja wciąz mam "My,wróbelki".Hurra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: Ksiazki, których nie moża dostać 20.01.06, 14:16 Cos rozrywkowego, ale przemile lektury: ksiazki Marii Pruszkowskiej "Przysle panu list i klucz", "O dwoch Wikingach i jednej Wikingowej" i "Zycie nie jest romansem, ale..." Odpowiedz Link Zgłoś
haspa70 Re: Ksiazki, których nie moża dostać 20.01.06, 20:23 Maria Dabrowska i Tadeusz Stepowski-Grazyny Borkowskiej-moze ktos posiada ??? Odpowiedz Link Zgłoś
oleanna Re: Ksiazki, których nie moża dostać 21.01.06, 08:39 "Komiks i okolice kina" (Jerzy Szyłak) Wydało to Wydawnictwo Uniwersytetu Gdańskiego rok-dwa temu. Może Ktoś ma- odkupię!!! mam nóż na gardle- HELP! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: Ksiazki, których nie moża dostać IP: *.uje.nat.hnet.pl 21.01.06, 08:58 douglas adams 'zycie,wszechswiat i cala reszta' szukam bezskutecznie juz ponad rok:( Odpowiedz Link Zgłoś
mariolaw8 Re: Ksiazki, których nie moża dostać 21.01.06, 09:29 ja poszukuje "katolicka mafia" Matthiasa Mettnera -może ktos wie gdzie mozna kupić -nie ma na allegro i gratce Odpowiedz Link Zgłoś
wzrogal Re: Ksiazki, których nie moża dostać 28.01.06, 09:05 "Autobiografia" Mahatma Gandhi. Przeczytałam ją chyba 17 lat temu. Wypożyczyłam ją z biblioteki, a teraz bardzo chętnie bym ją miała na własność, ale niestety nigdzie jej nie mogę znaleźć. Jest dużo różnych książek o Gandhim, ale żadna nie jest taka jak tamta ;-(. Odpowiedz Link Zgłoś
sok_malinowy Re: Ksiazki, których nie moża dostać 28.01.06, 09:35 "Życie. Instrukcja obsługi" Perec Georges ale również "rzeczy". Gdby ktoś chciałby się pozbyć albo coś by wiedział będę wdzięczna za kontakt na mail gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: Ksiazki, których nie moża dostać 28.01.06, 20:58 "Ja Dago władca" Nienackiego. Trzeci tom serii o piastunie. Mogliby wznowić bo kosztuje majątek na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
jelonek_k Silniejszy od nienawiści 29.01.06, 19:30 Silniejszy od nienawiści - Tima Guenard wyd. Znak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dortu Re: Ksiazki, których nie moża dostać IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.06, 19:50 Osobiście szukam bez powodzenia kilku książek, które już dawno czytałam, a chciałabym je mieć ze względów...powiedzmy...sentymentalnych. Może ktoś ma niepotrzebne i odsprzeda lub wymieni na inne? Albo zna antykwariat, gdzie można je dostać? Są to: "O królach i o kapuście" Mariana Brandysa (wyd.gdzies na przełomie lat 50-60), "Zawsze jakieś jutro" Janiny Wieczerskiej (jw.), "Mędrca szkiełko" o ile się nie mylę, G.Fedorowskiego (może trochę później, ale raczej przed 1970). Odpowiedz Link Zgłoś
mimatu Re: Ksiazki, których nie moża dostać 14.06.16, 19:59 Ja bardzo pragnę "13 i 1/2 życia kapitana Niebieskiego Misia" może być w cenie okładkowej za egzemplarz używany a nawet i dwa razy drożej, ale na pewno nie za tę głupia cenę z Allegro - 350zł. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Ksiazki, których nie moża dostać IP: *.088.073.pools.vodafone-ip.de 20.05.17, 00:55 'Kto sie oi virginii woolf', 'bog wie', 'gödel, escher, bach' Odpowiedz Link Zgłoś