Gość: zuza IP: *.cable.tmark.pl 20.12.05, 22:18 Witam! Polecacie? Daniel martin Fowlesa, dodam ze Magiem jestem zafascynowana, Kochanicą Francuza rowniez, a reszta raczej byla mi obojętna:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
braineater Re: daniel martin - polecacie? 20.12.05, 22:40 Tak sobie. Czytałem jak wyszło po polsku, czyli z jakieś 3-4 lata temu i kompletnie nic z niej nie pamietam. Mag 2 to to nie jest:) P:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamarcela Re: daniel martin - polecacie? 20.12.05, 22:45 Wyjątkowo zgadzam się z moim przedpiscą - grube, dość niemrawe i raczej czytane bez przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: daniel martin - polecacie? IP: *.cable.tmark.pl 20.12.05, 23:03 Ano wlasnie... A ja chyba szukam Maga 2 :) Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: daniel martin - polecacie? 21.12.05, 10:47 Z dziką wprost rozkoszą opdpowiedziałbym, ale nie wiem co w twojej wypowiedzi jest imieniem a co nazwiskiem. Obawiam się też, że jest tam również jakiś tytuł, ale nie próbuję nawet zgadywać, który to. Dowiedziałem się, że jesteś zafascynowana Magiem, lecz nie wiem czy to nazwisko, ksywa czy zawód. Odpowiedz Link Zgłoś