ma-lena1506 29.12.05, 10:36 i... możecie kupić dla siebie jedną,ale tylko(sic!)jedną książkę. Co by to było w tej chwili? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Margot Re: Wyobraźcie sobie,że właśnie jesteście w księg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 10:54 "Mistrza i Małogorzatę". Nigdy mi się nie znudzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
piszebzdury Re: Wyobraźcie sobie,że właśnie jesteście w księg 29.12.05, 11:04 Był taki motyw w "Teorii spisku" z Melem Gibsonem. Zawsze, gdy tylko miał okazję, kupował jedną książkę. Czy ktoś pamięta, jaką? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Wyobraźcie sobie,że właśnie jesteście w księg 29.12.05, 11:14 jak Mel Gibson, to pewnie Biblię :) Odpowiedz Link Zgłoś
bdx65 Re: Wyobraźcie sobie,że właśnie jesteście w księg 29.12.05, 12:17 jakąś powieść Jerofiejewa, bo nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: Wyobraźcie sobie,że właśnie jesteście w księg IP: *.devs.futuro.pl 29.12.05, 12:45 Mel gibson chyba kupowal buszujacego w zoborzu, czy sie myle. jak mam kupic 1 jedyna ksiazke do nie zbilzam sie nawet do ksiegarni :DD Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Wyobraźcie sobie,że właśnie jesteście w księg 29.12.05, 12:24 Tę jedyną juz mam (Martin Eden), a inne i tak sobie prędzej czy później kupię i już!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczryka Re: Wyobraźcie sobie,że właśnie jesteście w księg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 01:16 Silvalandia.na chwilą obecną. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Wyobraźcie sobie,że właśnie jesteście w księg 30.12.05, 17:19 a co to jest? Możesz napisać coś bliżej? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczryka Re: Wyobraźcie sobie,że właśnie jesteście w księg 31.12.05, 00:23 Proszę,tutaj znajdziesz mniej więcej o co idzie z "Silvalandią". www.muza.com.pl/aktualnosci.asp?news_id=1235 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi30wawa Re: Wyobraźcie sobie,że właśnie jesteście w księg IP: *.torun.mm.pl 29.12.05, 13:20 biografie Kieslowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi do megi30wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 20:27 ja dostałam biografię Kieślowskiego w prezencie. bardzo podoba mi sie jej układ i mysle ze merytorycznie jest rowniez b. dobra( zreszta zawiślański redagował kilka lat temu taki album o Kieślowskim) coż więcej...polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opty Re: "Dzieje" Herodota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 13:25 pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
fal_len Re: "Dzieje" Herodota 29.12.05, 17:05 Zderzenie cywilizacji ;] bo w bibliotece chyba nigdy nie dostanę ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cloudwalker Re: "Dzieje" Herodota IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 29.12.05, 17:35 w 1959 roku bylo mozliwe zamieszczenie map i ilustracji przedstawiajacych przebieg bitew. w 2005 roku juz nie - z przyczyn technicznych. czy Czytelnik jest powazny? Chyba nie. osobiscie kupilbym 'listy do zony' witkacego. gdybym mial pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Wyobraźcie sobie,że właśnie jesteście w księg 29.12.05, 17:28 ja potrzebuję odstresować upiorną koleżankę. Poproszę dobry, klasyczny kryminał. Może być lady A.Ch. albo tę nową angielkę, ale jeszcze nie czytałam. Warto? A może jakiś Świat się śmieje? Nie, nie, jednak kryminał. Łagodzi emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
abranova Re: Wyobraźcie sobie,że właśnie jesteście w księg 29.12.05, 19:14 "Kot" T. Pratchetta - jego twórczości nie znam w ogóle ale na kocim forum bardzo polecają tą pozycję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polla4 Re: Wyobraźcie sobie,że właśnie jesteście w księg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 23:40 ciekawa jestem twórczości ostatnich laueratów nagrody NIKE - G. Schuty i Kuczoka, (chyba byłby to "Zwał" G.S.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkabe Re: Wyobraźcie sobie,że właśnie jesteście w księg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 17:14 Gwoli poprawności: "Zwał" został napisany przez Sławomira Shuty.Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
lullaby22 Re: Wyobraźcie sobie,że właśnie jesteście w księg 30.12.05, 18:01 "Wyznania patrycjusza" S.Marai. Odpowiedz Link Zgłoś
hadriewyn Re: Wyobraźcie sobie,że właśnie jesteście w księg 30.12.05, 18:21 " AUDREY HEPBURN. UOSOBIENIE ELEGANCJI " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polla4 Re: Wyobraźcie sobie,że właśnie jesteście w księg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 18:25 Racja, dzisiaj nawet sprawdziłam w księgarni. Sławomir Shuty Odpowiedz Link Zgłoś