Dodaj do ulubionych

KLUBY KSIĄŻKI , KSIĘGARNIE INTERNETOWE

IP: squid:* / *.agora.pl 30.10.02, 18:14
czy kupujecie książki w różnego rodzaju klubach książki? albo za pomocą
internetu? które wg was mają najlepszą, najciekawszą ofertę no i przystępne
ceny?
ja sporo kupuje w kkkk, ostatnio zapisałam się do Świata Książki.
Obserwuj wątek
    • wij-drewniak Re: KLUBY KSIĄŻKI , KSIĘGARNIE INTERNETOWE 30.10.02, 18:30
      Najlepszy jest Merlin, bo ma najwiekszą oferte. W tym także Prószynskiego, ale trzeba sprawdzić w obu witrynach
      gdzie się opłąca bardziej kupić. Warto przeglądać wyprzedaże w obu tych sklaepach. Jest jeszcze Vivid.pl, ale tu
      oferta mniejsza.
    • Gość: Konwalia Re: KLUBY KSIĄŻKI , KSIĘGARNIE INTERNETOWE IP: *.proxyplus.cz / 192.168.0.* 31.10.02, 11:03
      Ja należę tylko do Świata Książki (stąd Nicci French:)), więc nie mogę porównać
      go z innymi klubami. Na pewno ma stosunkowo ubogą ofertę, bo w zasadzie
      ograniczoną do własnego wydawnictwa. Ale za to chyba wiele ich książek nie
      pojawia się w normalnych księgarniach.
      I jeszcze nigdy gdy musiałam coś kupić nie miałam problemu z wyborem
      przynajmniej jednej interesującej mnie książki. Ale ja kupuję zawsze w
      księgarni (jest w moim mieście), nie przepadam za sprzedażą wysyłkową.
      Pozdrawiam
      • Gość: ef-ka Re: KLUBY KSIĄŻKI , KSIĘGARNIE INTERNETOWE IP: *.dtvk.tpnet.pl 03.11.02, 14:46
        Zdecydowanie Merlin,bo i oferta bogata i ceny nizsze w porownaniu z innymi
        zrodłami/zazwyczaj taniej niz bezposrednio u wydawcow/.Do SK naleze od kilku
        lat,ale mam coraz wieksze problemy z wyborem tej jednej ksiazki, bo ich oferta
        to glownie powiescidla i poradniki(kuchnia, ogrod, zdrowie),ale cos tam jeszcze
        mozna wybrac np.ostatnio zdecydowalam sie na "Kobiety hitlera i
        Marlena"...Czasami zamawiam tez w ZNAK-u.
    • ursula1 Re: KLUBY KSIĄŻKI , KSIĘGARNIE INTERNETOWE 10.11.02, 06:35
      Co to jest merlin? Czy wiecie jak zamawiac polskie ksiazki z zagranicy? pozdrowienia
      • Gość: ef-ka Re: KLUBY KSIĄŻKI , KSIĘGARNIE INTERNETOWE IP: *.dtvk.tpnet.pl 11.11.02, 23:15
        merlin to ksiegarnia internetowa, na ktorej jeszcze nigdy sie nie zawiodlam;
        oprocz ksiazek oferuja tez plyty,filmy,gry komp.itp.najlepiej wejdz na ich
        strone www.merlin.pl,co prawda ja nigdy nie zamawialam z zagranicy, ale mysle,
        ze mozna;pozdrawiam,e.
    • bajsarka Re: KLUBY KSIĄŻKI , KSIĘGARNIE INTERNETOWE 12.11.02, 20:10
      Polecam strone Lideria.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka