katara 04.01.06, 22:01 heroina, jakoś do połowy nawet mi się podobało, druga połowa już gorsza, ale ogólnie takie polskie i podoba mi się ton w jakim to się podaje, biorę się teraz za kilka nocy poza domem :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tetys Re: T. Piątek 04.01.06, 22:11 katara napisała: heroina, jakoś do połowy nawet mi się podobało, druga połowa już gorsza, ale > ogólnie takie polskie i podoba mi się ton w jakim to się podaje uważaj z tą heroiną, szybko uzależnia, nie przedawkuj. > biorę się teraz za kilka nocy poza domem :) Oj dziecko, uważaj, szlajanie się po nocach poza domem... zapewne jesteś nieletnia, zabezpieczaj się i uważaj. Panują różne choroby weneryczne, HIV, zboczeńcy, gwałcicele, bandyci i degradaci. Cudzysłów robi dużą różnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sari Re: T. Piątek IP: *.ols.vectranet.pl 04.01.06, 22:18 "Kilka nocy..." najlepsza rzecz jaką napisał Piątek. Heroina i Bagno też bardzo ciekawe. Ninio gorzej .A Dobry Pan już nie do strawienia... Odpowiedz Link Zgłoś
karol.mojzesz Re: T. Piątek 04.01.06, 22:25 Kto jest i co pisze ten cały Wasz Piątek? Romanse? Obyczajówkę? Eseje? Nie mam o tym człowieku żadnego pojęcia. Podejrzewam, że grafoman, jak wielu tych polskich nowych "pisarzy". No, ale pomóżcie staremu człowiekowi, bo miałem w rodzinie dwóch Piątków, ale oni nie pisali, no i, kurczę, nie żyją już. Odpowiedz Link Zgłoś
taksun Re: T. Piątek 05.01.06, 00:30 Jego "Heroine uważam za jedną z najlepszych powieści swego czasu, z tych wspołczesnych oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
tetys Re: T. Piątek 05.01.06, 18:24 "Kilka nocy poza domem" ma ciekawie skonstruowaną fabułę, jeno mnie te "kurvy" na każdej stronie niesmaczą... Odpowiedz Link Zgłoś
katara Re: T. Piątek 05.01.06, 19:22 czytam i troche za dużo dla mnie rozrzucania krminalistyki tu, tam, siam. noi drogi tetysie nieletnia nie jestem :)już niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaaa Re: T. Piątek IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 10:44 Ano bywają tacy pisarze, którzy bez tych "ozdobników" to żyć i pisać nie mogą :) Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: T. Piątek 06.01.06, 10:39 tylko "Heroinę" czytałam. Podobało mi się, ale jakoś po nic innego nie chciało mi sie sięgnąć. Zawsze za dużo czego innego mam do czytania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: T. Piątek IP: *.acn.waw.pl 06.01.06, 11:04 Moim zdaniem "Heroina" to najgorsza powieść Piątka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aretha Re: T. Piątek IP: *.orange.pl 06.01.06, 17:03 a mi się "Heroina" nie podobała. Według mnie nudny bełkot... Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: T. Piątek 07.01.06, 18:19 Pan Piatek lubuje sie w makabrze - mam wrazenie, ze wszystkie jego pierwsze ksiazki pisane byly na jedno kopyto. Takie powtarzanie siebie i nic naprawde do powiedzenia... Odpowiedz Link Zgłoś