dorcia1974 06.01.06, 20:50 Hej!czytaliscie moze pozycje Wojciecha Cejrowskiego?słyszałam ze jest swietny,jesli tak to zaproponujcie jakis tytuł.A moze ktos ma do sprzedania którąs z jego książek?chętnie kupie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ropuch_Pelagiusz Re: Cejrowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 21:24 świetny? szczególnie w kręgach wc Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1974 Re: Cejrowski 06.01.06, 21:25 przed wydaniem opinii proponuje przeczytac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ropuch_Pelagiusz Re: Cejrowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 21:29 o, to jednak dorcia coś o tym wie, nie tylko słyszała? niedawno tak samo ktoś coś słyszał, jaki to Łysiak jest świetny Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1974 Re: Cejrowski 06.01.06, 21:36 słyszałam od kolezanki,która ma podobny gust do mojego,poza tym widziałam jego ksiażkę w empiku,lecz była tak droga,ze nie stac mnie na nową :( Odpowiedz Link Zgłoś
kazisi Re: Cejrowski 06.01.06, 21:39 Wszechpolacy zaczęli czytać książki, pewnie wykupią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ropuch_Pelagiusz Re: Cejrowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 21:39 masz na allegro sztandarową pozycję WC za całe 3 zł chociaz i to za drogo Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1974 Re: Cejrowski 06.01.06, 21:45 "kołtun się jezy"? tania bo stara,spróbuj dowiedziec sie w księgarni to tobie kołtun sie zjezy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Cejrowski 06.01.06, 21:50 dorcia1974 napisała: >spróbuj dowiedziec sie w księgarni to tobie > kołtun sie zjezy ;))) o, faktycznie masz gust podobny do koleżanki, a koleżanka ma gust podobny do Cejrowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f Dorciu, jesli nie prowokujesz, to odpowiem Ci tak: 06.01.06, 22:02 naprawdę nie są mocne jego książki podróznicze - trochę obserwacji, trochę epatowania, i wiele - głownie samego sobie - zachwyconego, że TAM był i TO widział, i to właśnie ON sam. Możesz czytać śmiało, Amazonki nie miesza z włąsnymi smakowitymi, hehe, poglądami, ale nawet starszy Arkady F. pisał ciekawiej i łądniej. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1974 Re: Dorciu, jesli nie prowokujesz, to odpowiem Ci 06.01.06, 22:07 dzięki :( taki zadufany? Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: Cejrowski 07.01.06, 00:27 Miło się dowiedzieć, że Cejrowski poza robieniem wokół siebie atmosfery intelektualnej próżni potrafi jeszcze w dodatku pisać i czytać. A świetny to jest kwas spod ogórków na kaca. I seks o 6,30 rano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaaa Re: Cejrowski IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 01:00 Hmm... musisz aż tak wprost pisać o tych swoich porannych upodobaniach, Rozwiązły Benie? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
karol.mojzesz Re: Cejrowski 10.01.06, 13:29 Nie czytałem, ale spotkałem Cejrowskiego na targach książki. Całkiem fajny gość, mądrzejszy od niektórych forumowiczów. Co Wy tą swoją wściekłością i nienawiścią chcecie załatwić? Odpowiedz Link Zgłoś
listyznod Re: Cejrowski 10.01.06, 14:34 >Całkiem fajny gość No tak, ładny chłopak, tylko pod kopułą bałagan. >Co Wy tą swoją wściekłością i nienawiścią Nam go żal, bo takie poglądy trzeba leczyć. Nie ma w nas za grosz nienawiści. Conajwyżej litość. Odpowiedz Link Zgłoś
karol.mojzesz Re: Cejrowski 10.01.06, 15:00 Nie popisuj się! I nikt nie uwierzy, że Ty taki miłosierny. Odpowiedz Link Zgłoś