Dodaj do ulubionych

"Na wschód od Edenu" w Świecie Książki!!!

IP: 62.3.165.* 27.02.06, 19:04
w nowym katalogu jest informacja, że w nowej kolekcji będzie ta książka w 2
tomach 29,90zł każdy. W tym miesiący "Doktor Żywago". Pamiętam, jak wiele osób
narzekało, że nikt tego już nie wydaje, no i na Allegro zawsze osiąga wysokie ceny
Obserwuj wątek
    • Gość: Abra Re: "Na wschód od Edenu" w Świecie Książki!!! IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 28.02.06, 11:02
      Oł jeeee !:)))
      Teraz tylko musze znaleźć kogos, kto jest czlonkiem klubu, aby nie musieć się
      zapisywać...
      • Gość: nula8 Re: "Na wschód od Edenu" w Świecie Książki!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.02.06, 15:18
        Nie musisz się zapisywać. Idź do księgarni klubowej i przy kasie zdziw się, że
        musisz należeć do Klubu. Zapytaj pani, czy naprawdę nie możesz kupić tej
        książki, jeśli nie należysz.
        Pozwalają :)
        • Gość: m Re: "Na wschód od Edenu" w Świecie Książki!!! IP: 62.3.165.* 28.02.06, 21:57
          mozesz chyba kupić jak nie należysz do klubu tylko wtedy płacisz więcej niż
          klubowicze (tak mi się wydaje bo zawsze jest cena normalna i dla klubowiczów)
          • Gość: nula8 Re: "Na wschód od Edenu" w Świecie Książki!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.06, 12:10
            Kupowałam tak w cenie obniżonej zanim jeszcze należałam do Klubu.
    • ydorius Re: "Na wschód od Edenu" w Świecie Książki!!! 28.02.06, 12:50

świetna wiadomość. Szkoda, ze nie nadeszła dwa dni temu :-\
      :-))))

m,
      .y.

----------------------------------
      What is home without Pinezka's Potted Meat?
      Incomplete.
      wypielęgnowany harmider w duszy
    • Gość: m Re: "Na wschód od Edenu" w Świecie Książki!!! IP: 62.3.165.* 28.02.06, 13:02
      niestety dopiero za ok. 2 miesiące bo w tym katalogu jest DŻ a w następnym
      będzie PdE. Ale i tak się cieszę:)
      • Gość: bridie Re: "Na wschód od Edenu" w Świecie Książki!!! IP: *.koba.pl / *.koba.pl 03.03.06, 11:58
        a co znaczy PdE???
        • Gość: m Re: "Na wschód od Edenu" w Świecie Książki!!! IP: 62.3.165.* 03.03.06, 12:49
          nie wiem sama:) miał to być skrót od "Na wschód...":) ale numer, nie mam pojęcia
          skąd to wzięłam!!!
          • czesc_gewara Re: "Na wschód od Edenu" w Świecie Książki!!! 03.03.06, 13:18
            To skrót nazwy pewnego australijskiego serialu też z Edenem w nazwie :-)
            • Gość: m Re: "Na wschód od Edenu" w Świecie Książki!!! IP: 62.3.165.* 03.03.06, 19:09
              no fakt!!! chyba mi się coś pomyliło jak to pisałam:) musiałam być bardzo
              zmęczona:) ale wstyd...:D
              • Gość: bridie Re: "Na wschód od Edenu" w Świecie Książki!!! IP: *.koba.pl / *.koba.pl 03.03.06, 21:14
                eee tam, jaki wstyd ?? po prostu wyszło "podążaj eastwards" w domyśle od edenu -
                PdE :))
    • Gość: kasza Re: "Na wschód od Edenu" w Świecie Książki!!! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 28.02.06, 14:01
      A dziś na Ale kino jest ten film, o 16.20 bodajże.
      • tanczacy.z.myslami "Na wschód od Edenu" w TV 01.03.06, 08:57
        Film podoba się do momentu, gdy przeczytasz książkę.
        Też tak mieliście?
        ------------------
        Człowiek wszystko w życiu zniesie, z wyjątkiem jajka ;)
        • Gość: bridie Re: "Na wschód od Edenu" w TV IP: *.koba.pl / *.koba.pl 01.03.06, 09:40
          taaaak, zawsze filmy rozczarowują mnie straszliwie, dlatego nie oglądam żadnych
          ekranizacji;

został mi taki uraz od czasów, gdy po przeczytaniu książki zobaczyłam
          film "Popioły";
    • meteorah Re: "Na wschód od Edenu" w Świecie Książki!!! 28.02.06, 22:29
      A już miałam wypisać się ze ŚK!
      Zawsze jednak znajdzie się jakiś Irving, "Historyk", nowy Akunin, co powoduje,
      ze muszę to zakupić!
      Na Dzień Kobiet zamówiłam sobie z nowego katalogu Kapuścińskiego; i jak tu
      zrezygnować??
      A o filmie dowiedziałam sie cokolwiek za póżno...buuu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka