afrikanka 29.04.06, 10:30 Peter Berling rzecz jasna. otóż podobają mi się powieścidła w stylu "Krystyny córki Lavransa" i zastanawiam się nad zakupieniem tegoż cyklu. Kto przeczytał - proszę podzielić się ze mną wrażeniami - warto kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: Trylogia świętego Graala 02.05.06, 19:47 przeczytałam 2 pierwsze tomy, Dzieci Graala kilka lat temu, jeszcze kiedy nie było u nas szumu na temat Dana Browna i jego teorii a o Baigencie niewiele się mówiło. Podobało mi się, kupiłam, mam Dzieci Graala i Królewską krew, a 3 tomu jakoś ciągle kupić nie mogę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Trylogia świętego Graala IP: *.elk.mm.pl 02.05.06, 20:14 Zakupiłam wszsytkie 3 tomy, stoją jednak na półce i czekają na wakacje i mój wolny czas:) Uwielbiam grubaśne powieści i juz cieszę się na czytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: booboo Re: Trylogia świętego Graala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 22:15 ja przeczytałem pierwszy tom, drugi.. no własnie... jakies 2 lata temu utknąłem w połowie... do dzisiaj bez zmian... czasem wydaje mi się że te wszystkie książki o średniowieczu są tak strasznie podobne do siebie... że aż boję się zaCZYNAĆ.. Odpowiedz Link Zgłoś