marelina 23.08.06, 14:58 Zapraszam wszystkich do przeczytania mojego romansu, który publikuję w moim blogu www.marelina.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
h_oliveira Re: Powieść romansowa 26.08.06, 00:01 Chciałbym ogłosić tutaj swój manifest: drodzy ludzie myślący - od dziś romanse przestają być dla mnie dzedziną literatury, ponieważ nie mogę się zgodzić, żeby do jednego worka wrzucać geniuszy i tanią pożywkę dla motłochu. Odpowiedz Link Zgłoś
ritakavka Re: Powieść romansowa 01.09.06, 00:20 kiedyś zagotowało się we mnie od kiedy w supermarkecie typu "Albert" między półkami z piwem, a zamrażarką znalazł się stojak ze świetną literaturą współczesną i wielkimi klasykami, bo z jednej strony perły między wieprze, a z drugiej nie bądźmy snoby - niech robi się to powszechne. to na pewno dobrze zrobi naszemu społeczeństu. od harlequinu do klasyku. wszyscy zaczynaliśmy od elementarza. i jakoś nie podoba mi się pana komentarz. straszny mickiewicz z pana. pozdro600 Odpowiedz Link Zgłoś
h_oliveira Re: Powieść romansowa 03.09.06, 01:38 Elementarz jest dla dzieci, harlequiny - nie. > straszny mickiewicz z pana To bardzo bolało. Odpowiedz Link Zgłoś
donetta Re: Powieść romansowa 23.12.06, 13:32 No cóż, romans, czy się komuś podoba czy nie, jest literaturą, może nie najwyższych ambicji, ale mimo wszystko, i jeśli znajduje czytelników, bez wątpienia znajdą się ci, którzy będą picać romanse. I oto chodzi by czytelnik miał prawo wyboru, zaś respektowanie jego gustów jest zaletą.Życzę spokojnych Świąt. krolowabarbara.w.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś