alluette 13.03.03, 07:41 wg mnie rewelacyjna! polecam każdemu, kto lubi klimaty podobne do "Wiedźmina" AS Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fan? Re: Achaja- czytaliście? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.03, 13:53 Czytałem fragmenty ,chyba w sf. Czytały się świetnie.Chyba kupię ksiażkę. Odpowiedz Link Zgłoś
eta Re: Achaja- czytaliście? 14.03.03, 14:11 kupiłem w tajemnicy przed zona, znalazła, w jeden dzień przeczytała ponad 300 stron Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan? Re: Achaja- czytaliście? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.03, 23:38 Kupiłem dzisiaj i właśnie skończyłem.600 stron jak z bicza strzelił a to dopiero 1wszy tom. Polecam,trochę powieść łotrzykowska,troche o mechanizmach władzy,trochę o tym jak hartuje się stal ;-) czyli co cię nie zabije ,to cie wzmocni .Bohaterowie z krwi i kosci wcale nie 100% dobrzy ale taki juz ten swiat. Po fragmentach zamieszczonych bodajrze w Fantastyce? myslałem że akcja powieść będzie się rozgrywać wokół tytułowej Achaji a tu niespodzianka powieść jest trójwątkowa.Każdy watek czytelniczo atrakcyjny.Więcej nie zdradzam-przeczytajcie sami. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Achaja- czytaliście? 17.03.03, 00:34 kurde, a ja tego w SF to nawet 1/3 nie zmęczyłem :-| Ale skoro to taki miodek to może wyciągnę po to łapkę. Odpowiedz Link Zgłoś
alluette Re: Achaja- czytaliście? 19.03.03, 18:04 śmiało, na pewno nie pożałujesz pozdr. a Odpowiedz Link Zgłoś
exilvia Re: Achaja- czytaliście? 19.03.03, 18:26 po takich rekomendacjach to i ja się skuszę :)))) poza tym - dobrze mi się czytało opowiadanka Ziemiańskiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grover Re: Achaja- czytaliście? IP: gateway:* / 10.0.0.* 20.03.03, 16:50 Chyba się także skuszę. Czytałem fragmenty ściągnięte ze strony Gildia.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arachme Re: Achaja- czytaliście? IP: *.visp.energis.pl 22.03.03, 19:39 Przeczytałam jednym tchem nawet niezauwarzyłam kidy doszłam do końca!!Z niecierpliwością czekam na następną część!!Wiecie kiedy będzie??????Jak ktoś się dowie to prosze o odp!!PLIIIS Odpowiedz Link Zgłoś