kubissimo 15.10.06, 15:13 jak myslicie, faktycznie nieznana powiesc Dumasa, czy li i jedynie apokryf, ktory ma sie swietnie sprzedac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ex Re: "nowy" Dumas IP: *.acn.waw.pl 15.10.06, 17:49 Ciekawe, ilu dzisiejszych ludzi przeczytało "Trzech muszkieterów", nie mówiąc o innych książkach Dumasa. Jeśli ktoś przeczytał, to pewnie sięgnie. W innym przypadku nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
akondze Re: "nowy" Dumas 16.10.06, 12:14 Tak chyba było z panem Ludlumem (tym od powieści sensacyjnych)... ponoć napisał więcej książek po śmierci, niż za życia ;) ---------- ...skwak? Odpowiedz Link Zgłoś
bdx65 Re: "nowy" Dumas 18.10.06, 20:06 69 zł, więc za droga, pożyczę w bibliotece, ale "Śnieg" Pamuka 38,- i to jest mój dzisiejszy nabytek; Odpowiedz Link Zgłoś
jogardii Re: "nowy" Dumas 19.10.06, 09:29 Wydałam 62,00 zł i wole Dumas'a od 10-ciu Pamuków. W końcu to tak jakby Aleksander wstał z grobu i uraczył nas jeszcze jedną powieścią. Dla mnie, to po prostu odświeżenie dzieciństwa. Pamuka skombinuję sobie z biblioteki, już mobilizuję panie bibliotekarki do zakupu... Odpowiedz Link Zgłoś