bababa1982 13.12.06, 13:10 Czy któs mógłby mi pomóc? W której powieści A. Christie występuja te nazwiska: Alloway, Angopastro, Arden, Barton, Bedshaw, Burgoweisser, Carpenter, Camperdown, Clegg? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni_me Re: Prośba do czytelników Agathy Christie 13.12.06, 13:44 Chcesz wygrać konkurs naszą wiedzą? Wpiszże zresztą te nazwiska w google. Pojawi się odpowiedź. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Prośba do czytelników Agathy Christie 13.12.06, 14:12 a ja wiem, a ja wiem, i to bez goglowania... :-) ale może autorka wątku angielskiego nie zna?... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszor Re: Prośba do czytelników Agathy Christie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 19:37 nchyb napisała: > a ja wiem, a ja wiem, i to bez goglowania... :-) Niestety, wszystkich książek pani Agathy nei miałam okazji przeczytać więc tylko część nazwisk potrafię bez googlowania dopasować do ksiażek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszor Re: Prośba do czytelników Agathy Christie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 20:30 A ja źle przeczytałam i teraz widzę, ze o jedną ksiazkę idzie. Wtopiłam i się teraz wstydzę :( ;) Odpowiedz Link Zgłoś