Dodaj do ulubionych

Kolędy Kayah

20.12.06, 12:07
Lubię Kayah lecz jej płyta z kolędami to jak hymn narodowy w wykonaniu
Górniak. Znów potwierdza się zasada lepsze wrogiem dobrego. Nie próbujmu na
siłę poprawiać nasze piękne kolędy bo efekt wręcz żałosny. Zakupioną wraz z
gazetą płytę po wręcz heroicznym odsłuchaniu wyrzyciłem do kosza.
Obserwuj wątek
    • braineater Re: Kolędy Kayah 20.12.06, 12:09
      a dlaczego postanowiłeś poinformowac o tym fakcie akurat na forum 'KSIĄżKI'?:)

P:)
      • chiara76 Re: Kolędy Kayah 20.12.06, 12:49
        braineater napisał:

> a dlaczego postanowiłeś poinformowac o tym fakcie akurat na forum 'KSIĄżKI'?:)
        >
        > P:)

braineater, nie Wiesz? czasami człowiek musi, inaczej...;))
        • nchyb Re: Kolędy Kayah 20.12.06, 13:02
          ... się udusi, bądź rzuci tą pytą w biblioteczkę pełną książek... ;-)

Płytkę mam, bo w gazecie była, ale jakoś nie ciągnęło mnie do słuchania, więc
          niczym nigdzie jeszcze nie rzucam...
          • Gość: Myszor Re: Kolędy Kayah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 22:33
            Nooo, fajnie wiedzieć. Płytę mam i nie przesłuchałam jej. Na razie więc nie
            rzuciłam nią o biblioteczkę ani nei zrobiłam z niej zakładki do książki.
            • Gość: kasiaaaaaaaaaa Re: Kolędy Kayah IP: *.autocom.pl 24.12.06, 10:16
              Kolędy faktycznie dramatycznie. Miałam tą płytę na lekcji, chcieliśmy posłuchać
              ładnych kolęd. Niestety dużo czasu zajmowało nam domyslenie sie o jaka kolędę
              chodzi. Skończyło się na tym, że dzieci same spiewały. Dużo lepiej od Kayah
              • gocha1002 Re: Kolędy Kayah 24.12.06, 22:42
                Przychylam się do opinii autora wątku, kolędy w wykonaniu Kayah to koszmar.
                Kolędy to w ogóle trudne do śpiewania utwory (wbrew pozorom!), lecz "gwiazdki"
                tego nie wiedzą.
                Cieszę się, że i ktoś jeszcze miał podobne wrażenia po odsłuchaniu tej płyty.
                • gocha1002 Re: Kolędy Kayah 24.12.06, 22:46
                  PS: A w jednym z tych utworów jakiś facet jeszcze w tle robił "bee" jak baran.
                  Dno.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka