Gość: niurka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 14:51 Które opowiadanie z książki "10 x miłość" podobło Wam się najbardziej i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinaa Re: 10 x miłość 07.02.07, 15:13 wczoraj przyszła książka jeszcze nie zaczelam czytac:) chetnie sie podziele wrazeniami ale to dopiero za jakis czas:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mississ Re: 10 x miłość IP: *.kielce.pl 08.02.07, 09:12 Cóż, ani jedna. Książka mnie strasznie rozczarowała, wszystkie opowiadania opierają się na tym samym schemacie, nie ma w nich za grosz świeżości. Szkoda czasu i pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
agatta7 Re: 10 x miłość 08.02.07, 10:21 Ani jedno. Pilch trochę mnie rozśmieszył, natomiast reszta - żenada! Szapołowska - tragiczna, w ogóle nie szło czytać. A przy lekturze Wiśniewskiego nie mogłam oprzeć się wrażeniu, że napisała to pensjonarka, nie dojrzały facet. Szkoda kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: 10 x miłość 09.02.07, 16:35 przeczytałam. fajna ksiązka, szybko sie czyta. Zadne opowiadanie mnie jakos szczegolnie nie zachwycilol ale najbardziej podobaly mi sie opowiadania k. Pisarzewskiej i a.Stefańskiej. Chyba najmniej banalne. Nie podobało mi sie opowiadnie wiśniewskiego. Szapołowskiej zapowiadało sie dobrze ale dla mnie ono jest nieskończone. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: 10 x miłość 12.02.07, 00:15 o ile pamiętam - jastrun i gretkowska. dawno to bylo, a ksiazka marniutka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niurka Re: 10 x miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 19:04 Też stwierdzam, że nie warto czytać tej książki. Utknęłam w połowie i chyba tak zostanie. Dobrze, że książka jest z biblioteki, przynajmniej nie straciłam 30 złotych:) Odpowiedz Link Zgłoś