Gość: cokrajtocar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 00:48 Który z forumowiczów cieszy się autorytetem innych uczestników tego forum? Czyje słowa mają wagę? Czy w ogóle jest ktoś taki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
braineater Re: Który z forumowiczów... 15.02.07, 01:01 zabawa w złote japko? P:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazdrośnica Re: Który z forumowiczów... IP: *.lodz.mm.pl 15.02.07, 07:30 Od niedawna tutaj zagladam i na pierwszy rzut oka widać ze stałymi bywalcami ( z poważaniem ogólnym też chyba ta się wiąże) jest braineater i taki jeden płaz. Ale na drugi rzut moze to wyglądać zupełnie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba_pelagia Re: Który z forumowiczów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 18:50 stałymi bywalcami ( z poważaniem ogólnym też chyba ta się wiąże) jeśli poważanie łaczy się z bywaniem, to Doda jest autorytetem dominującym ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linia frontu Re: Który z forumowiczów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 10:02 Ej, a Waldemar???? WALDEMAR JESZCZE! Dle mnie autorytet:P Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar_batura Re: Który z forumowiczów... 17.02.07, 20:54 Gość portalu: linia frontu napisał(a): > Ej, a Waldemar???? WALDEMAR JESZCZE! Dle mnie autorytet:P Dzięki, wzruszyłem się. :-) Gdybym nie był najskromniejszym człowiekiem na tym forum, umieściłbym to sobie w sygnaturce. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Który z forumowiczów... 17.02.07, 20:57 phi, sam se to na pewno napisałeś:P P:) Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar_batura Re: Który z forumowiczów... 17.02.07, 21:06 braineater napisał: > phi, sam se to na pewno napisałeś:P > > P:) Odezwał się zazdrosny członek Grupy Trzymającej Władzę na Forum. Ale czas brejnów i żab już się kończy: przeprowadzimy tu odnowę moralną i opublikujemy raport wykazujący wszystkie Wasze draństwa i manipulacje. A jeśli dowodów nie będzie, to tylko potwierdza że istniały, ale je zniszczyliście! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Który z forumowiczów... 17.02.07, 21:13 hihi czyje to, z tym znajdźcie mi człowieka, a paragraf się sam znajdzie?:) P:) Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar_batura Re: Który z forumowiczów... 17.02.07, 21:17 Andrija Wyszyńskiego - stalinowskiego prokuratora z polską krwią w żyłach, którego niepokojąco przypomina niejeden z wiadomych dzisiejszych działaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Który z forumowiczów... 17.02.07, 21:19 spasiba, tawariszcz Voldemort. Kibitka już zajechała:) P:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linia frontu Re: Który z forumowiczów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 21:25 Istnieję!!!!:) Waldemar, błagam, nieeeee... tylko nie sygnaturka!:) W mych postach brak bowiem, za przeproszeniem, Miłości i Życia :P Brajn, też Cię cenię (i nie tylko ja), no już się tak nie oburzaj:P. Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar_batura Re: Który z forumowiczów... 17.02.07, 21:29 Gość portalu: linia frontu napisał(a): > Istnieję!!!!:) Obawiam się, że nawet wydawałoby się mocny dowód, że wysłaliśmy nasze ostatnie posty w tej samej chwili, nie będzie dla brejna wystarczający. Na tym forum panuje filozofia: Każdy może sobie powiedzieć, że istnieje. ;-) > Waldemar, błagam, nieeeee... tylko nie sygnaturka!:) W mych postach brak > bowiem, za przeproszeniem, Miłości i Życia :P Nie doceniasz się: na pewno jest w nich Dobro, Prawda i Piękno, czyli wartości chronione przez naszą Polską Konstytucję. ;-) Ale jak wolisz. > Brajn, też Cię cenię (i nie tylko ja), no już się tak nie oburzaj:P. Za późno: teraz będzie kasował nam wszystkie posty. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Który z forumowiczów... 17.02.07, 21:32 Voldemorcie, analiza postów Twych, prowadzi do wniosku podobnego, jak ten, co wysnuł go Philip Dick w stosunku do Lema. Dlatego tez nie rozmyslnie nie będę kasował Twoich postów, mimo, ze godzą, urażają, podważają aby przysżłym pokoleniom ułatwic odkrycie, kto tu robi za pjur iwil:P P:) Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar_batura Re: Który z forumowiczów... 17.02.07, 21:39 braineater napisał: > Voldemorcie, analiza postów Twych, prowadzi do wniosku podobnego, jak ten, co > wysnuł go Philip Dick w stosunku do Lema. Tj. że podaję o sobie rozbieżne informacje, używam skrajnie różnych stylistyk i raz mówię, że znam języki, a raz nie? Nie zauważyłem, ale wierzę Ci na słowo, że to zaistniało i dowodzi że Jest Nas Wielu. :-) > Dlatego tez nie rozmyslnie nie będę kasował Twoich postów, mimo, ze godzą, > urażają, podważają aby przysżłym pokoleniom ułatwic odkrycie, kto tu robi za > pjur iwil:P Nigdy tego nie odkryjecie!!! Cha cha cha! (szatański śmiech zza czarnej maski) A jeśli jakimś cudem ktoś mnie rozpozna, zastrzelę go, a jak będę w złym humorze to jeszcze przestanę się odzywać i zerwę znajomość! > P:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamarcela Re: Który z forumowiczów... 17.02.07, 21:57 Sorki, ale ja nic z Waszej rozmowy nie rozumiem. Przeciez to zostało juz dawno odkryte i udowodnione(teczka w odpowiednim urzędzie)tu, że to braineaterów jest milijon, a własciwie to tu wszyscy jesteśmy braineaterami. Poza nim jest jeszcze tylko Żaba Pe. - ona nie jest braineaterem, ona jest upadłym aniołem, odszczepieńcem i apostatą. Więc skoro tak to kto tu z kim rozmawia??? my own personal jesus someone to hear my prayers someone who cares Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linia frontu Re: Który z forumowiczów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 21:35 :) Drżę na samą myśl o zemście, jakże złowieszczej :)))) brrrr :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linia frontu Re: Który z forumowiczów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 21:37 To moje będziesz kasował, panie Braineater??? :.( eh, już widzę te gorejące nicki... :) Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Który z forumowiczów... 17.02.07, 21:55 no, Linio, jak tak dalej będziesz gloryfikowała Voldemorta, to... Choć w celu ułatwienia mi kasowania to poproszę się zalogować P:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linia frontu Re: Który z forumowiczów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 22:10 Ah, racja, racja, jestem nieosiągalna i Twoje złowieszcze macki nigdy mnie nie dosięgną!!!:P Ależ Ciebie też opiewam:P [za ten wstęp do słownika pisarzy forumowych - bezbłędny. No i za babilon:)] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linia frontu Re: Który z forumowiczów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 22:14 A o Hłasce to już nikt nie wspomni na tym forum, tak odnośnie do słownika... :.............( Znajdziesz mi jakiś wątek? :D Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: Który z forumowiczów... 17.02.07, 22:44 Dla Ciebie, w dowód uznania:))) A kasuj teraz, mścij się :D Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar_batura Re: Który z forumowiczów... 17.02.07, 21:25 Wsiadajcie, nie bójcie się - uczciwi nie mają się czego lękać. My z towarzyszem rewizorem pojedziemy powozem. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Który z forumowiczów... 15.02.07, 10:32 Brejn, ale myślisz, że liczy , że się tak teraz wszyscy za łby wezmą, za kudły szarpać zaczną? eee, komu by się chciało? (wiosny, wiosny!!!)... Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Który z forumowiczów... 15.02.07, 10:40 Tak to własnie widzę:) Płonące konie, nie ufaj Achajom, Timeo Danaos, zezwłok rozwłóczony po podwórcu, tarcze z kilometrowym przypisem i ślepy koleś co sie chichra, że namiąchał tak fajnie.:) sieniebawiętak bo to sie potem kończy errorami w biografii:) P:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamarcela Re: Który z forumowiczów... 15.02.07, 10:59 braineater napisał: > > sieniebawiętak bo to sie potem kończy errorami w biografii:) > > Nie żadnymi errorami w siwi, tylko ERRATAMI do biografii - będą w telewizorze lustrować! A tak w ogóle to: nie wierz żadnemu forumowiczu, autorze/autorko watku, one sobie tylko jaja robiom (a juz ten Płaz W Skorupie i Ten Muzgorzarłacz to wogule!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszor Re: Który z forumowiczów... IP: 82.139.33.* 16.02.07, 20:37 Dokładnie tak :) Wszysccy w ogóle tutaj kitujemy 24 na dobę, więc nami proszę się nie przejmuj :) Poza tym już raz była propozycja rankingu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opty Re: a co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 09:25 sam(a) nie możesz się zorientować? dla każdego forumowicza tym kimś (ważnym) jest ktoś inny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sutekh Re: a co? IP: *.ajd.czest.pl 15.02.07, 14:56 "mózgoŻarłacz" , bejb... Odpowiedz Link Zgłoś
butters77 Re: a co? 16.02.07, 23:52 Tak, "wogule" to też był przypadkowy błąd Mamarceli..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooo Re: Który z forumowiczów... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 17:19 zaba_pelagia jest nietykalna, podobnie mamarcela. Jak takim podpadniesz to cię zniszczą! Odpowiedz Link Zgłoś
mamarcela Re: Który z forumowiczów... 16.02.07, 21:30 Gość portalu: oooo napisał(a): > zaba_pelagia jest nietykalna, podobnie mamarcela. Jak takim podpadniesz to cię > zniszczą! Bo to złe i niszczycielskie forumowiczki są. O rany jakie złe i niszczycielskie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszor Re: Który z forumowiczów... IP: 82.139.33.* 18.02.07, 10:40 mamarcela napisała: > Bo to złe i niszczycielskie forumowiczki są. O rany jakie złe i niszczycielskie > ! Bardzo złe i bardzo niszczycielskie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cokrajtocar Re: Który z forumowiczów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 00:20 Sorry, to była tylko banalna pułapka na waldemara_baturę. Waldemarze, naprawdę jaki jesteś, nie wiesz sam... Swoimi postami zaprzeczyłeś niemal wszystkiemu. I proszę, nie nadymaj się aż tak bardzo, bo bańka mydlana w końcu pryśnie. waldemar_batura napisał: > To może czas na jedno z moich życiowych mott: > > Słuchaj, Cranly, rzekł, pytałeś mnie, co bym uczynił, a czego bym nie uczynił. > Powiem ci więc, co będę czynił, a czego nie będę czynił. Nie będę służył > rzeczy, w którą przestanę wierzyć, bez względu na to, czy będzie się zwała > domem, ojczyzną, czy Kościołem; i będę się starał o wyrażenie siebie w jakiś > sposób, w życiu lub w sztuce, tak nieskrępowanie, jak tylko potrafię, i tak > całkowicie, jak tylko zdołam, a używać będę dla obrony jedynego oręża, na > którego użycie sam sobie pozwolę - milczenia, wygnania i przebiegłości. Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: Który z forumowiczów... 18.02.07, 10:35 Skąd ty żeś to wziął??? Bo... no bo wiesz, bez względu na autorytety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cokrajtocar Re: Zabawa w cytaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 11:53 10.11.06,22:18 Kto mieczem wojuje,ten od miecza ginie. Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar_batura Re: Zabawa w cytaty 20.02.07, 21:20 Gość portalu: cokrajtocar napisał(a): > 10.11.06,22:18 > Kto mieczem wojuje,ten od miecza ginie. > Bezwzględnie. A przysłowia są mądrością narodów, drogi panie. A poza tym to wszyscy zdrowi? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar_batura Re: Który z forumowiczów... 20.02.07, 21:18 Gość portalu: cokrajtocar napisał(a): > Sorry, to była tylko banalna pułapka na waldemara_baturę. Że banalna, to się zgodzę. ;-) Ale skoro już zacząłeś, podziel się szczegółami: na czym polegała, czy w nią wpadłem, i jaki sens ma w ogóle cała pisanina w rodzaju, który uskuteczniasz, zamiast pisać tu o KSIĄŻKACH, którym podobno to forum jest poświęcone. > Waldemarze, naprawdę jaki jesteś, nie wiesz sam... Trudno mi zaprzeczyć osobie, która najwidoczniej tak dobrze mnie zna. :-) Swoimi postami zaprzeczyłeś > niemal wszystkiemu. Biedaku, jakim Twoim świętościom zaprzeczyłem? > I proszę, nie nadymaj się aż tak bardzo, bo bańka mydlana w końcu pryśnie. Dziękuję za troskę, aczkolwiek łatwiej byłoby mi zastosować się do Twojej prośby, gdyby była poparta choć niewielką dawką sensu i konkretu. > waldemar_batura napisał: > > > To może czas na jedno z moich życiowych mott: > > > > Słuchaj, Cranly, rzekł, pytałeś mnie, co bym uczynił, a czego bym nie > uczynił. > > Powiem ci więc, co będę czynił, a czego nie będę czynił. Nie będę służył > > rzeczy, w którą przestanę wierzyć, bez względu na to, czy będzie się zwał > a > > domem, ojczyzną, czy Kościołem; i będę się starał o wyrażenie siebie w ja > kiś > > sposób, w życiu lub w sztuce, tak nieskrępowanie, jak tylko potrafię, i t > ak > > całkowicie, jak tylko zdołam, a używać będę dla obrony jedynego oręża, na > > > którego użycie sam sobie pozwolę - milczenia, wygnania i przebiegłości. Jeśli już uważasz, że się nadymam, to w tym kontekście tworzenie poświęconych mi osobiście wątków i pracowite grzebanie w moich postach wydaje się mało sensowne: mogę od tego nadąć się jeszcze bardziej, zaprzeczyć jeszcze czemuś (cokolwiek miałeś tu na myśli) i będziesz jeszcze bardziej cierpiał z mojego powodu. Nie mówiąc już o detalu pt. jaki sens ma powyższy cytat: masz mi za złe jego użycie, czy chwalisz się, że użyłeś opisanej w nim "przebiegłości"? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Który z forumowiczów... 20.02.07, 23:07 Zza węgła wychynął Waldemar, mamrocąc coś z cicha pod nosem. Wysoko postawiony kołnierz płaszcza i kapelusz z szerokim rondem miały zapewniać mu odpowiednią dozę anonimowości, niestety jedyne co udało się osiągnąć tą metodą to niepokojące upodobnienie Waldemara do profesora Filutka... - Śledzą mnie...niepokoją...cytują - mamrotał w stronę mijanych przechodniów - Wyrywają z kontekstu i przeinaczają!!! Rozumiecie!!! Przeinaczają!!! W jego oczach lśniły łzy a w głos wkradła się nutka histerii. Ostatni mieszkańcy wracający z późnowieczornych psacerów spoglądali nań z pewną obawą. Matki odrywały się od oglądania seriali i szypkim truchtem dobiegały okien by za pomocą firan i żaluzji odgrodzić się od tragedii Waldemara i zapewnić swym dzieciom spokojny sen. Dzieci zaś... Dzieci zaś wiedziały swoje: - Nic nie bój matka, kolejny ocipiał od nadmiaru forum... :) P:) Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: Który z forumowiczów... 20.02.07, 23:13 Waldemar, na sygnaturkę go!!! Najlepsze jest, jak mówisz:)))) -- -Więc co robimy? -Nic. Tak jest najbezpieczniej. (Samuel Beckett) Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar_batura Re: Który z forumowiczów... 22.02.07, 23:26 linia.frontu napisała: > Waldemar, na sygnaturkę go!!! > Najlepsze jest, jak mówisz:)))) > -- Brainia wziąć, mówisz? E tam, musi bardziej zasłużyć. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar_batura Re: Który z forumowiczów... 22.02.07, 23:24 braineater napisał: > Zza węgła wychynął Waldemar, mamrocąc coś z cicha pod nosem. Wysoko postawiony > kołnierz płaszcza i kapelusz z szerokim rondem miały zapewniać mu odpowiednią > dozę anonimowości, niestety jedyne co udało się osiągnąć tą metodą to > niepokojące upodobnienie Waldemara do profesora Filutka... > - Śledzą mnie...niepokoją...cytują - mamrotał w stronę mijanych przechodniów - > Wyrywają z kontekstu i przeinaczają!!! Rozumiecie!!! Przeinaczają!!! > W jego oczach lśniły łzy a w głos wkradła się nutka histerii. Ostatni > mieszkańcy wracający z późnowieczornych psacerów spoglądali nań z pewną obawą. > Matki odrywały się od oglądania seriali i szypkim truchtem dobiegały okien by > za pomocą firan i żaluzji odgrodzić się od tragedii Waldemara i zapewnić swym > dzieciom spokojny sen. Dzieci zaś... > Dzieci zaś wiedziały swoje: > - Nic nie bój matka, kolejny ocipiał od nadmiaru forum... > > > :) > > > P:) Tu, w obliczu drobnego szczegółu w postaci lekkiej niezgodności mojego postu z przypisywanymi mu przez Ciebie treściami (wyrywanie z kontekstu/przeinaczanie...), wahałbym się miedzy interpretacją taką więcej poetycką, a dla Ciebie przyjazną ("Pomyliłeś niebo z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu"), a bardziej dosłowną ("Od nadmiaru moderowania pitolisz jak potłuczony"). Poprzestanę jednak na interpretacji neutralnej: to tylko niegroźne personalne zaczepki - też czasem lubię się w nie pobawić i w stosownym czasie odpowiem. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zdanka1 Re: Który z forumowiczów... 20.02.07, 21:43 Tu rządzi układ kolego . Flota zjednoczonych sił. Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ten_sam Re: Który z forumowiczów... 20.02.07, 23:41 braineater, ciekawa jest chiara, lubię hermionę (wybacz mi, że nie pamiętam całości, zaraz dopiszę), sympatia dla ydoriusa, który chyba zmył się z forum (uwielbiam jego prozę, ale bardziej wiersze), marcela prousta (?) też i żaba. jeszcze parę nicków, których nie pomnę teraz aha, P.Batura też. Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ten_sam Re: Który z forumowiczów... 20.02.07, 23:43 hermiona na nazwisko ma Granda :)) przepraszam, rozbawionam Odpowiedz Link Zgłoś
hermionagranger5 Re: Który z forumowiczów... 21.02.07, 00:50 brawo, rozszyfrowałaś mnie;-) ale nie jestem forumowym bywalcem, raczej bywaczem Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar_batura Re: Który z forumowiczów... 22.02.07, 23:30 ludzik_ten_sam napisała: > > braineater, ciekawa jest chiara, lubię hermionę (wybacz mi, że nie pamiętam > całości, zaraz dopiszę), sympatia dla ydoriusa, który chyba zmył się z forum > (uwielbiam jego prozę, ale bardziej wiersze), marcela prousta (?) też i żaba. > > jeszcze parę nicków, których nie pomnę teraz > > aha, P.Batura też. Dziękuję niezmiernie, aczkolwiek coraz więcej podobnych głosów tytułujących mnie Pan/Waldemar sprawia, że czuję się strasznie staro... może zmienić nick na bardziej młodzieżowy? :-) BTW, muszę wyznać, że nie załapałem żartu z nazwiskiem Hermiony-Pół-Życia-w-Bibliotece: mogłybyście mi łaskawie objaśnić? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hermionagranger5 Re: Który z forumowiczów... 23.02.07, 00:08 Waldemarze (nie Panie;-), tak sobie tylko dokuczamy od serca z Ludzikiem, żeby za słodko nie było. Ale przemyślę opcję Hermiona-Pół-Życia-w-Bibliotece - jest bardzo smaczna;-)) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludzik_ten_sam Re: Który z forumowiczów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 20:10 Że co? Do mnie proszę dziś wielkim literami ;-) Nie mogłam zapamiętać nicka w pełnym brzmieniu, ale pasowało mi jak ulał Granda :-) Możemy do Ciebie per Walduś? Jak Idusia "Walduś, Walduś, już idę do Ciebie" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hermionagranger5 Re: Który z forumowiczów... 23.02.07, 20:45 JEST O.K.:-) Granda mi się podoba, Połówkowa też.. dłużej nie mogę wielkimi literami, bo w towarzystwie chilijczyka cabernet jakoś się wywracają(za wysokie?);-) miłego wieczoru :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ten_sam Re: Który z forumowiczów... 24.02.07, 12:30 Dziękujemy :-) ja i mój Hiszpan. Otworzę go może dziś. Bardzo miłej soboty. Zaczytanej trochę też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enklawa Re: Czy waldemar_batura wpadł w pułapkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 16:45 Jak to możliwe, taki geniusz? Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar_batura Re: Czy waldemar_batura wpadł w pułapkę? 22.02.07, 23:36 Gość portalu: enklawa napisał(a): > Jak to możliwe, taki geniusz? Widzisz, jak - o dziwo - nawet geniusze miewają chwile słabości? ;-) A tak bardziej serio: jak to możliwe, że założyciel wątku wprawdzie więcej się nie odezwał, ale w zastępstwie bazgrze tu kolejne dziecię neostrady, naśladujące go twierdzeniem, że w coś tam wpadłem, choć nawet nie potrafi się wysłowić jak, gdzie i dlaczego? Obawiam się więc, że nie będzie dalszego podciągania wątku z mojej strony - chyba że w końcu wymyślicie coś zasługującego na poważną odpowiedź. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enklawa Re: Czy waldemar_batura wpadł w pułapkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 17:23 Waldemarku, nazywasz mnie kolejnym dzieciem neostrady? A przeciesz miałeś używać do obrony: "milczenia, wygnania i przebiegłości". A może to był tylko twój ideał? A gdzie milczenie, wygnanie, przebiegłość?:-O waldemar_batura napisał: > To może czas na jedno z moich życiowych mott: > ..."a używać będę dla obrony jedynego oręża, na którego użycie sam sobie pozwolę - milczenia, wygnania i przebiegłości." Pozwalasz sobie tylko na głupie pisanie?;-? Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar_batura Re: Czy waldemar_batura wpadł w pułapkę? 23.02.07, 18:00 Gość portalu: enklawa napisał(a): > Waldemarku, nazywasz mnie kolejnym dzieciem neostrady? > > A przeciesz miałeś używać do obrony: "milczenia, wygnania i przebiegłości". > A może to był tylko twój ideał? > A gdzie milczenie, wygnanie, przebiegłość?:-O > > waldemar_batura napisał: > > > To może czas na jedno z moich życiowych mott: > > > ..."a używać będę dla obrony jedynego oręża, na którego użycie sam sobie > pozwolę - milczenia, wygnania i przebiegłości." > > Pozwalasz sobie tylko na głupie pisanie?;-? Doceniam Twoją desperacką próbę nadania sensu swoim wcześniejszym wypowiedziom. :-) Teraz można by się zastanowić, jak by tu jeszcze przystępniej wytłumaczyć (wydawałoby się oczywistą) różnicę między walką o wolność człowieka i artysty wobec próbujących go zdominować światopoglądów i orientacji politycznych, co miał na myśli Joyce - a podszczypywaniem mnie po łydkach przez jakieś dziecko neostrady, które nie stać nawet na własnego nicka i które merytorycznie nic nie ma do powiedzenia... Ale sprawiasz wrażenie tak inteligentnego, że z pewnością sam ją dostrzeżesz przy pewnym wysiłku umysłowym. ;-) Starczy - z mojej strony EOT i ignor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enklawa Re: Czy waldemar_batura wpadł w pułapkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 18:57 Waldemarku, dużo piszesz, lecz bez sensu. Jesteś nastawiony do świata życzeniowo. Nie akceptujesz siebie, swojego prawdziwego ja. To była tylko krótka lekcja odpowiedzialności za swoje słowa, a ty nimi szafujesz niczym arogancki nastolatek. Szkoda, że nic do siebie nie przyjmujesz, bo w takim przypadku rokowanie jest raczej kiepskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y Re: Czy waldemar_batura wpadł w pułapkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 20:07 Pieprzycie, enklawo. Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: Czy waldemar_batura wpadł w pułapkę? 23.02.07, 21:05 Co wy chcecie, ja Waldemara B. lubię. Za dużo gadacie i się pogubiliście. Słowa są źródłem nieporozumień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cokrajtocar Re: Wnioski i przysłowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 12:15 Nie czyń drugiemu, co tobie niemiłe:~) Odpowiedz Link Zgłoś
szarpio Re: Który z forumowiczów... 27.02.07, 12:23 wielka zgoda w narodzie - cieszą się ci, którzy się cieszą, że się cieszą Odpowiedz Link Zgłoś