Gość: ewa-e IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 30.04.03, 01:35 Słuchajcie przeczytałam "Auteczko" Hrabala i się zachwyciłam czy jego inne książki tez sątakie dobre? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agga Re: Hrabal IP: w3cache.* / 192.168.3.* 30.04.03, 09:43 Przeczytaj "Obslugiwalem angielskiego króla", Zreszta, Hrabal to artysta, jak Milosz, Bułhakow, czy Mann. Każda ksiazka cie zachwyci. Ale nie czytaj wszystkich na raz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa-e Re: Hrabal IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 30.04.03, 17:04 Dzięki wielkie za rady na pewno skorzystam jak tylko skończę Reverte "Królową południa" biorę się za Hrabala...całego. ps. Bułhakowa też lubię Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: Hrabal 30.04.03, 09:48 Polecam "Obsługiwałem angielskiego króla" i "Pociągi pod specjalnym nadzorem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molkiuyt Re: Hrabal IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 06.05.03, 00:49 Nie wyobrażam sobie nie znac "pociągów.."- są rewelacyjne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olcia zdecydowanie tak! IP: *.kutno.mediaclub.pl 11.05.03, 13:00 Hrabal ma specyficzny sposób pisania i wszystkie jego książki są genialne, przeczytaj "Sprzedam dom, w którym już nie chcę mieszkać" albo "Czułego barbarzyńcę"! Odpowiedz Link Zgłoś