Dodaj do ulubionych

ksiazka od ktorej sie nie oderwe

IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.07, 14:36
prosxe poleccie mi ksiazke od ktorej sie nie oderwe przez cala niedziele az
do poniedziałku rana - bardzo mi to potrzebne bo mam straszna depresje, dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: Chepri Re: ksiazka od ktorej sie nie oderwe IP: *.magma-net.pl 27.03.07, 14:43
      Ma być głupiutka i lekka? czy raczej cięższa i poważniejsza?
    • Gość: joka Re: ksiazka od ktorej sie nie oderwe IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.07, 15:03
      tylko błagam nie głupiutka !!!!!
      • Gość: bim-bom Re: ksiazka od ktorej sie nie oderwe IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.07, 15:21
        CIEŃ WIATRU Zafona
        • nioma Re: ksiazka od ktorej sie nie oderwe 27.03.07, 15:44
          Mr Perfect - doskonala ksiazka
          pozera sie ja po prostu
          lekka, latwa i przyjemna
        • golemno Re: ksiazka od ktorej sie nie oderwe 27.03.07, 16:14
          Tez polecam Zafona. Wciaga.
          • sztuka.latania Re: ksiazka od ktorej sie nie oderwe 27.03.07, 18:39
            W pierwszej kolejnosci tez mi przyszedl Zafon do glowy.
            A moze cos ... bardziej powaznego? Moze Igor Newerly "Wzgorze blekitnego snu" ?
            Czytalam to kilka lat temu i wciaz mam ochote wrocic do tej ksiazki, a ze
            obszerne tomiszcze, to zajmie cie na dluzej :)

pozdrawiam
        • ivnar Re: ksiazka od ktorej sie nie oderwe 01.04.07, 15:47
          prawda, wciąga niesamowicie
      • Gość: gosciu Re: ksiazka od ktorej sie nie oderwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 18:06
        "Moja mama czarownica. Opowiesc o Dorocie Terakowskiej"
        wciaga strasznie
    • Gość: ada Re: ksiazka od ktorej sie nie oderwe IP: 193.108.194.* 27.03.07, 17:05
      A.Libery "Madame"
      • Gość: ;) Re: ksiazka od ktorej sie nie oderwe IP: 213.199.219.* 27.03.07, 21:37
        wiem, ze nie wszyscy cenia muarkamiego, ale mi ostatnio w takiej sytuacji
        pomoglo 'na poludnie od granicy, na zachod od slonca'. tylko ze zajelo mi to 3
        godziny, tyle, ile obejrzenie filmu..
        uwazam, ze jest wstarczajaco zajmujacy na chwile.
        ewentualnie 'norwegian wood', chociaz to depresyjne, wiec moze lepiej nie..
      • Gość: ;) Re: ksiazka od ktorej sie nie oderwe IP: 213.199.219.* 27.03.07, 21:40
        aa..w takiej sytacji, o ktorej mowisz, pomogla mi tez kiedys tokarczuk 'podroz
        ludzi ksiegi', ale to tez kilka godzin tylko zajmie..

powodzenia :)
        • sanyu Re: ksiazka od ktorej sie nie oderwe 27.03.07, 21:42
          Poślubić Buddę -Wei Hui :-)
          Faktoria Jedwabiu -nie pamietam autora
    • Gość: joka Re: ksiazka od ktorej sie nie oderwe IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.07, 13:19
      wszystkim bardzo dziekuje, dobrze ze mozna na Was liczyc gdy czlowiek w
      potrzebie. jesli jeszcze cos sobie przypomnicie to bardzo prosze, dziekuje
    • hermionagranger5 Re: ksiazka od ktorej sie nie oderwe 28.03.07, 13:34
      Dzienniki Anais Nin. Intuicyjny wybór - czytałam w podobnej (może?) sytuacji.
      Miej dobry dzień:-)
    • Gość: joka Re: ksiazka od ktorej sie nie oderwe IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.07, 15:45
      im obszerniejsza tym lepsza - potrzebuje bardzo zajac mysli i oderwac sie ,
      wieć im wiecej czytania tym lepiej
      • wieslawa-siemiankowska Re: ksiazka od ktorej sie nie oderwe 28.03.07, 16:27
        Podobnie, jak ktoś powyżej " Madame" Antoniego Libery- mimo różnych obowiązków
        nie byłam w stanie się oderwać. Znakomita konstrukcja, piekny język, dobra
        akcja, finezja i gra erudycyjna:)
        Z leciutkich polecam Joy Fielding, pogranicze powieści obyczajowo- kryminalnej,
        ale też bardzo dobrze się czyta:)
        • Gość: M. Re: ksiazka od ktorej sie nie oderwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 18:54
          "Atramentowe Serce" - Cornelii Funke
          "Smoczy Jeździec" - Cornelii Funke
          i oczywiście...
          "Cień Wiatru" Zafona
          Ale to zależy od tego co lubisz...
          • Gość: mada Re: ksiazka od ktorej sie nie oderwe IP: *.sggw.waw.pl 01.04.07, 18:35
            "auto da fe"canetti ja czytałam ją jeden dzień,mega wciągająca w sam raz na
            odrealnienie
        • linia.frontu Re: ksiazka od ktorej sie nie oderwe 07.04.07, 22:05
          Podpisuję się pod Madame.
    • Gość: mlod Re: ksiazka od ktorej sie nie oderwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 19:29
      " Lolita" Nabokova
    • Gość: pav ksiazka od ktorej sie nie oderwe IP: 212.160.172.* 04.04.07, 15:50
      Każda, po uprzednim posmarowaniu Super Glue
      • Gość: ladymacbeth Re: ksiazka od ktorej sie nie oderwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 17:31
        zdecydowanie "Gdybym ci kiedyś powiedziała" Judy Budnitz- doskonałą na kobiecą
        depresję, jak nie poskutkuje możesz mi rękę uciąć:)
      • nadia261 Re: ksiazka od ktorej sie nie oderwe 07.04.07, 17:41
        jak zostałem pisarzem czyli próba autobiografii intelektualnej - a. stasiuk
        piękni dwudziestoletni m.hłasko
    • llora Re: ksiazka od ktorej sie nie oderwe 09.04.07, 21:54
      "O bohaterach i grobach" Sabato.

Nie zmruzysz oka ale oprocz depresji mozesz psychozy doznac:)
    • Gość: justyna Re: ksiazka od ktorej sie nie oderwe IP: *.aster.pl 10.04.07, 01:42
      A ja ostatnio nie moglam sie oderwac od "Faktoria jedwabiu".
      A na depresje polecam Przygode Fryzjera damskiego E.Mendozy
    • Gość: HYDRO Re: ksiazka od ktorej sie nie oderwe IP: *.zax.pl 10.04.07, 21:46
      A ja polecam "Stacje polarną", "Strefe 7" i "Nieuchwytny cel", książki wciągają
      tak że czytasz je przec całą noc i nie ma sie odść. Tylko trzeba lubiec takie
      militarno-szpiegoskie klimaty. Pozdtawiam
    • Gość: joka Re: ksiazka od ktorej sie nie oderwe IP: 62.87.184.* 10.04.07, 23:13
      dzieki dobrze ze pomogliscie, dziekuje i pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka