mixxxer12 08.08.07, 21:26 Ktoś czytał? Polecacie? Warto wydać trzy dychy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: atenai Re: Bestia - Marek świerczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 00:30 Wydalam ciut więcej i nie żałuję. Naprawdę warto tę książkę przeczytać. Zdecydowanie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ella Re: Bestia - Marek świerczek IP: 83.238.72.* 22.08.07, 14:24 Jestem po lekturze, czytało się w porzadku. Długo sie troche rozkręca, ale bardzo fajny klimat. Podczas czytania wkurzało mnie, że autor/wydawca tłumaczenia licznych wstawek w różnych jezykach umiejscowił na końcu, fatalnie się tak odrywać i ci karkta wędrować na koniec książki. Pewne rzeczy nie zostały wyjaśnione do końca i pozostawia to we mnie niedosyt. Czytałam opinię, ze przypomina filmowego "Jeźdźca bez głowy", czy "Braterstwo wilków". I faktycznie- kilmat podobny, ale stanowczo gorsza kompozycja. Mimo wad warto przeczytać, dla atmosfery, dla smaczków historycznych... Odpowiedz Link Zgłoś