Gość: Saldo IP: *.dip.t-dialin.net 15.07.03, 21:05 Czy ktos z Was zna moze ksiazki podobe w charakterze i klimacie do ksiazeczek o Prowansji Petera Mayle? Bede bardzo wdzieczna za tytuly. Z gory dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: juna Re: Peter Mayle i Co. ! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 23:15 Ktoś coś pisał o Toskanii...Amerykanka czy cuś...Ojej, nic nie pamiętam, no! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Frances Mayes jej było! 17.07.03, 10:55 Bo Frances jej na chrzcie dali. Ale kudy jej do Mayle'a.... Za bardzo egzaltowana jak na mój kriskowy gust, bo ja kobiet egzaltowanych unikam. Ale przeczytać można. KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saldo Re: Frances Mayes jej było! IP: *.dip.t-dialin.net 17.07.03, 13:36 Znam, znam.... i masz racje,do Mayle'a jej bardzo daleko! A ja dalej szukam czegos w podobnym klimacie....POmocy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juna Re: Bryson Bill akuratnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.03, 12:42 Frances Mayes nie pamiętałam, Brysona może polubisz, o USA ("Notes form A Big Country") on pisze i o Królestwie zjednoczonym ("Notes form A Small Island"), i o Europie naszej kochanej ("Neither Here, Nor There"), po polsku drukują go w Zysku lub Rebisie. Odpowiedz Link Zgłoś