Gość: inka IP: *.chello.pl 21.11.07, 18:13 Może polecicie mi jakąś książkę na prezent dla faceta lat 29, zapracowany typ, któremu przydałoby się trochę śmiechu przy zabawnej lekturze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa9717 Re: książka-prezent dla faceta pomocy:) 21.11.07, 20:57 "Trzech panów w łódce, nie licząc psa" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
eleona Re: książka-prezent dla faceta pomocy:) 22.11.07, 20:06 "Brudna robota" lub "Najgłupszy anioł"-Christopher Moore. Kiedy zaczynasz się śmiać, nie możesz przestać, a napisane sa świetnie, gładko, z zacięciem,wprawnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojak Re: książka-prezent dla faceta pomocy:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 22:05 A ja polecam książkę naszego Haszka - Misjonarzy z Dywanowa. Polski Szwejk na misji w Iraku. Dla mnie jest to bardzo dobra książka, właśnie taka która pobudza do śmiechu i oparta na współczesnej historii. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: książka-prezent dla faceta pomocy:) 22.11.07, 23:20 Popieram : misjonarze z dywanowa, bardzo dobra pozycja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panidobrarada Re: książka-prezent dla faceta pomocy:) IP: *.clubnet.pl 23.11.07, 16:25 Kłamstwa Locke'a Lamory. Napisana lekko i przyjemnie. Sporo humoru sytuacyjnego. Odstresowuje i pozwala się odszukać w zupełnie innym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: książka-prezent dla faceta pomocy:) IP: *.85-237-182.tkchopin.pl 28.11.07, 00:11 "Był sobie chłopiec" Nick Hornby - naprawdę świetna książka. Potem można sięgnąć po równie dobry film Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeszka :) opowieści z piwiarni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.07, 00:29 genialna rzecz. Humor Haska a'la opowiesci wojaka szwejka. A do tego to książka audio, więc w korku jak będzie stał to się wyluzuje trochę :D. Baaardzo polecam: merlin.pl/frontend/browse/product/1,528935.html Odpowiedz Link Zgłoś
vaneo27 Re: książka-prezent dla faceta pomocy:) 28.11.07, 07:37 Ja lubię kryminały - najbardziej polskich autorów. Może coś w ten deseń? merlin.pl/frontend/browse/product/1,543814.html A jeżeli chodzi o "do pośmiania się", to może coś, co i mnie rozbawiło? zbrodniawbibliotece.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=33&Itemid=18 Natomiast polecam też (trochę już zapomnianą) pozycję: biblionetka.pl/ks.asp?id=2862 Ale ta ostatnia to już tylko w antykwariacie lub na Allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
zorija Re: książka-prezent dla faceta pomocy:) 28.11.07, 09:32 Cykl o Mikołajku ("Nowe przygody...cz. 2 już kupiłam w prezencie dla mamy), Prachett. Odpowiedz Link Zgłoś
kerry_weaver Re: książka-prezent dla faceta pomocy:) 28.11.07, 09:40 Może coś Jeremy'ego Clarksona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cichy Kołtun Kłamstwa Locke'a Lamory IP: *.ghnet.pl 28.11.07, 10:22 na prezent dla faceta Kłamstwa Locke'a Lamory, mnie też podobała się bardziej niż mojej niemęskiej połowicy :) Świetna powieść łotrzykowska. Można zrelaksować się po pracy. Albo jakiś kryminał. Odpowiedz Link Zgłoś
birkin-bag Re: książka-prezent dla faceta pomocy:) 30.11.07, 09:46 "O psychiatrach, psychologach i innych psycholach". Scena szukania psa o wdzięcznym imieniu Seks rozbawi każdego :) Odpowiedz Link Zgłoś