Dodaj do ulubionych

Do Forumowicza na P.

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.03, 08:55
Panchovilla, bądź tak dobry, poszukaj sobie jakiegoś innego forum.
Obserwuj wątek
    • panchovilla [...] 12.08.03, 13:19
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • panchovilla panowie, za co? 12.08.03, 13:41
        Forum to forum, a nie towarzystwo wzajemnej adoracji!
        pozdrowienia dla wszystkich myślących inaczej!
        p.v.
        • jottka adlaczego 12.08.03, 14:06
          panowie?

dobrze poinformowane źródła donoszą, że portalem rządzi superadmina
          • panchovilla jeśli baba 12.08.03, 14:10
            no to wszystko jasne, używając zwrotu "panowie", chciałem pokazać, że mam też
            kulturalne oblicze, a nie tylko to zwyrodniałe, na codzień. Dzięuję za wsparcie
            duchowe (tak odebrałem Twoją informację).pzdr.
            p.v.
          • rashomon ATAK SUPERADMINÓW 12.08.03, 14:14
            jottka napisała:

> dobrze poinformowane źródła donoszą, że portalem rządzi superadmina

SŁYSZAŁEM że na południu kraju superadminy przejeły już kontrolę nad 80% sieci
            a ich oddziały poruszają się nie napotykając oporu na północ. PODOBNO wyglądają
            jak z Pana Kleksa wilkołaki, sterczą im kłaki i (cenzura - świński rym).
            RZEKOMO nic się nie da zrobić. ALE jest szansa. KOBIETY są z natury dobre. TAK
            sobie dziś myślę... życzeniowo
            • panchovilla Re: ATAK SUPERADMINÓW 12.08.03, 14:25
              jeśli to ma być wsparcie dla wolności słowa i wyznania, to również dziękuję
              p.v.
        • Gość: Wiki Re: panowie, za co? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.03, 19:35
          panchovilla napisała:

> Forum to forum, a nie towarzystwo wzajemnej adoracji!
          > pozdrowienia dla wszystkich myślących inaczej!
          > p.v.

Myślałam że zrozumiesz, ale skoro to za trudne, to wyjaśniam, że nie
          przeszkadzają mi Twoje poglądy, tylko Twoje maniery. Trudno uwierzyć, źe
          czytasz cokolwiek poza komiksami, i to tymi z dolnej półki.
          • panchovilla Re: co czyta p.v.? 13.08.03, 12:20
            Problem w tym, że ja nie umiem w ogóle czytać, nawet komiksów z dolnej półki.
            No i jak później mam w kulturalny sposób wyrażac swoje myśli? Więc jeśli czasem
            uraża Cię plugawy ton moich ataków, po prostu zastanów się dlaczego tak jest.
            Być może głębia mojej duszy dusi się w odmęcie nieszczęścia (z powodu
            nieczytania książek).
            p.v.
            • jottka Re: co czyta p.v.? 13.08.03, 12:29
              panchovilla napisała:

> Problem w tym, że ja nie umiem w ogóle czytać

piszesz z zamkniętymi oczami? :)
              • panchovilla z szeroko zamkniętymi 13.08.03, 12:32
                No. przyciskam te klawisze jak małpa i czasem jakieś brzydkie słowo wyjdzie, a
                ludzie się zaraz obrażają...
                p.v.
                • jottka Re: z szeroko zamkniętymi 13.08.03, 12:35
                  wrażliwym jesteś stworzonkiem, ale sie nie dziw, że w tej sytuacji chcą cie
                  wsadzić do klatki
                  • panchovilla do klatki? 13.08.03, 12:38
                    Mnie do klatki? Nie dam się. Można mnie obszczekać, ale nie uwięzić.
                    Sumienie Snobów - p.v.
                    • jottka Re: do klatki? 13.08.03, 12:40
                      każdy goryl na wolności tak mówił :(
                      • panchovilla Goryl mówi 13.08.03, 12:45
                        Też znam "Raport dla akademii" pana Kafki (ojciec mi czytał do poduszki przed
                        snem, bo nie mieliśmy w domu bajek), tyle, że tam był szympans, a nie goryl.
                        Ksiązka miała złote literki na grzbiecie i pachniała kiszoną kapustą.
                        • jottka Re: Goryl mówi 13.08.03, 12:51
                          nie podlizuj sie :(
                          • panchovilla Re: Goryl mówi 13.08.03, 12:56
                            Muszę, bo mi potem cenzurują wszystko. Powiedz szczerze czytasz bo lubisz, czy
                            dlatego, że wypada być mądrym?
                            p.v.
                            • jottka Re: Goryl mówi 13.08.03, 12:58
                              na szczerość z gorylami to ja nie ide :)
                              • panchovilla Właśnie... 13.08.03, 13:00
                                ...tak myślałem. Mimo, że goryl, to i tak znał z góry odpowiedź.
                                Przyjdź kiedyś do ZOO, rzucić mi banana i jakiś komiks z dolnej półki.
                                p.v.
                                • jottka Re: Właśnie... 13.08.03, 13:02
                                  każda małpa to od razu zaczyna wymagania stawiać :(

komiksów nie oddaje, banany zżeram sama
                                  • panchovilla Re: Właśnie... 13.08.03, 13:06
                                    A co z dobrocią dla naszych "braci mniejszych"? Lepiej zamknąć w rezerwatach,
                                    albo wystrzelać? Goryl też człowiek! I kultury można go nauczyć i żeby nie
                                    pierdział w towarzystwie oczytanych ludzi.
                                    I w ogóle.
                                    p.v.
                                    • jottka Re: Właśnie... 13.08.03, 13:08
                                      panchovilla napisała:

> A co z dobrocią dla naszych "braci mniejszych"?

od kiedy goryl jest mniejszy???

> Goryl też człowiek! I kultury można go nauczyć

po co? z bananem będzie mu lepiej
                                      • panchovilla Odkąd św. Franciszek... 13.08.03, 13:11
                                        zagrał w filmie "Siostra księżyc, brat słońce"
                                        A po to, żeby nie szargał na forum inteligentnych czytelników i dobrego
                                        samopoczucia...
                                        p.v.
                                        • jottka Re: Odkąd św. Franciszek... 13.08.03, 13:15
                                          święty miał za miętkie serce i nie możemy go traktować poważnie

> A po to, żeby nie szargał na forum inteligentnych czytelników i dobrego
                                          > samopoczucia...

słuchajcie, goryl, co wy sie tak rwiecie w te wyższe rejony??? wyraźnie już
                                          jesteście nadgryzieni zębem kultury i aspiracji :(
                                          • panchovilla Jaka k. kultura! 13.08.03, 13:17
                                            Jak słyszę to słowo, to mam ochotę kogoś pogryźć.
                                            p.v.
                                            • jottka Re: Jaka k. kultura! 13.08.03, 13:20
                                              o jacy już jesteśmy kulturalni, kropki stawiamy, grzeczna małpka :)

a poza tym nie mówi sie 'mam ochote kogoś pogryźć', tylko 'odbezpieczam
                                              rewolwer', wśród kulturalnych sie nie kradnie
                                              • panchovilla leworwel 13.08.03, 13:23
                                                nie odbezpieczam, bo w zoo nie wolno mieć broni. Odbezpieczyłbym gdyby mój
                                                dozorca się zbliżył, albo wycieczka inteligentów strojąca do małp głupie miny.
                                                Idę coś zjeść, bo od tego gadania całkiem w brzuchu mi...
                                                p.v.
                                                • jottka Re: leworwel 13.08.03, 13:27
                                                  to smacznego banana i pzdr dla dozorcy
                                                  • panchovilla dozo 13.08.03, 13:30
                                                    dozo mój dozo.
                                                    p.v.
        • vilya1 Re: panowie, za co? 12.08.03, 22:48
          Myślących inaczej, powiadasz... Hmmm... Zawsze sądziłam, że ktoś, kto myśli
          jednocześnie rozumie, że przekazywać myśli trzeba przy zachowaniu chociażby
          minimum szacunku dla rozmówcy. Mówiąc inaczej, może należy pomyśleć, zanim się
          coś napisze...
          • panchovilla Święte słowa! 13.08.03, 12:30
            Musisz być bardzo mądrą osobą, skoro potrafisz tak pięknie formułować
            sentencje, ja niestety jestem prostym wieśniakiem z głuchej prowincji,
            wychowanym na fasoli. W dzieciństwie największą radochę sprawiało puszczanie
            bąka w sklepie gieesu, jak rzucili towar. Pierwszą książkę zobaczyłem za
            Gierka, jak nam wieś zelektryzowali i pierwszy telewizor pojawił się u sołtysa.
            W telewizji leciał taki program publicystyczny "Kwadrans dla rolników" i
            polecili wszystkim kupić "Nowoczesny chów trzody chlewnej" w pięknych
            tekturowych okładkach i z żółtą maciorą na obwolucie. Od tej pory postanowiłem,
            że stanę się kulturalny, ale nid do końca mi jeszcze wychodzi.
            pzdr. p.v.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka