vilya1 14.08.03, 20:22 biblionetka.prv.pl Veni, vidi, vici. Fantastyczne miejsce, które bardzo polecam. Zresztą, sami zobaczcie. Weszłam raz i nie za bardzo umiem się rozstać. ;) Pozdrawiam Vilya. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka Re: Biblionetka 15.08.03, 22:20 ale to chyba dla początkujących w czytaniu? :) sporo czasu trzeba poświęcić, żeby nauczyć kompa, co lubimy, a efekt taki, że ew. powie mi, że pewnie mi się spodoba książka a czy be z nowości rynkowych albo klasyki - to ja wole tradycyjne recenzje i inne zajawki Odpowiedz Link Zgłoś
vilya1 Re: Biblionetka 16.08.03, 12:40 Czy ja wiem, czy tylko dla początkujących? Oczywiście, komputer zawsze pozostanie tylko komputerem - przynajmniej na dzień dzisiejszy ;) - ale biblionetka może chociażby być przydatna wtedy, gdy nie mamy pomysłu na to, co akurat przeczytać. (Hmmm, niektórym się zdarza, ja zawsze mam książek za dużo, a czasu za mało ;) Tak czy owak, polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Biblionetka 16.08.03, 14:06 musisz sie szczegółowo przedstawiać, pracowicie ustawiać ranking upodobań, cyferki wpisywać, a w nagrodę komp będzie 'coraz trafniej' zgadywał, co też ci może odpowiadać - to samo, tylko szybciej, robi dowolna księgarnia netowa na podstawie dokonywanych przez ciebie zakupów :) Odpowiedz Link Zgłoś