Gość: łyżeczka IP: *.net 26.08.03, 16:33 Małe pytanie- trochę nie na temat, ale na innym forum byłoby jeszcze bardziej nie na temat. Gdzie w internecie- no chyba że w Toruniu!- można kupić jakieś gadżety, kubki, plakaty, cokolwiek z Asterixem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vin Re: Asterix- gadżety IP: 213.56.66.* 28.08.03, 08:29 Witaj, zajrzyj pod ten adres : www.a-bd.com/search-bd_hero_40_asterix_fr.htm Jezeli chodzi o ceny to usiadz na krzesle, mozna dostac zawrotu glowy i wyladowac na podlodze. Napisz co Cie tak naprawde interesuje, czy chodzi o byle jaki gadzet, a moze o uzupelnienie jakiejs kolekcji ? pzdr vin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łyżeczka Re: Asterix- gadżety IP: *.net 28.08.03, 09:57 Dzieki za pomoc :) Szukalam raczej na polskich stronach- własnie ze wzgledu na cene, a takze czas realizacji. Rzecz jest bardzo prosta- moja kolezanka ma urodzinki, cokolwiek z Asterixem owinietego kokarda jest mile widziane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vin Re: Asterix- gadżety IP: *.w80-14.abo.wanadoo.fr 28.08.03, 15:09 Witaj, to dobrze sie sklada, ze potrzebujesz bardzo szybko, zwalnia mnie to z przyjemnosci pomocy - pojscie do sklepu, zakup, a potem wyslanie do Polski...nie dojdzie na czas:) pzdr vin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łyżeczka Re: Asterix- gadżety IP: *.net 29.08.03, 09:27 > to dobrze sie sklada, ze potrzebujesz bardzo szybko, zwalnia mnie to z > przyjemnosci pomocy - pojscie do sklepu, zakup, a potem wyslanie do > Polski...nie dojdzie na czas:) Miło to czytać :) Z Asterixa zrezygnowałam na rzecz całkiem przyjemej butelczynki z olejkiem do kąpieli, zawsze coś... również pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś