Gość: opo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 17:28 na jakie języki przetłumaczono tę książkę? Na niemiecki, włoski, hiszpański, oczywiście polski oraz...? ktoś wie? czy jest np. wersja po angielsku albo w jakimś języku słowiańskim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kofeinka.ltd Re: oskar i pani róża - ? 29.03.08, 00:58 na pewno po francusku! ;) :D (język oryginału) Odpowiedz Link Zgłoś
kofeinka.ltd Re: oskar i pani róża - ? 29.03.08, 01:45 aż sama, zaintrygowana, znalazłam: angielski- Oscar and the Lady in Pink niemiecki- Oskar und die Dame in Rosa Fischer białoruski- Оскар и Розовая Дама czeski- Oskar a růžová paní duński- Oscar og den lyserøde dame grecki- Αγαπητέ Θεέ hiszpański -OSCAR Y MAMIE ROSE holenderski- Oscar en oma Rozerood islandzki- Óskar og bleikklædda konan poszukam dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
kofeinka.ltd Re: oskar i pani róża - ? 29.03.08, 02:11 japoński - hmmm,nie miałam jak skopiować ;) trzeba uwierzyć na słowo ;) chyba koreański, ale nie jestem pewna litewski- Oskaras ir ponia rožė norweski, szwedzki- Oscar och den rosa damen rumuński- Oscar si Tanti Roz słoweński- OSKAR IN GOSPA V ROŽNATEM turecki- Oscar Ve Pembeli Meleği węgierski- OSZKÁR ÉS RÓZSA MAMI włoski- Oscar e la dama in rosa Tyle znalazłam. Nie twierdzę, że to wszystkie, możliwe, że gdzieś się "kopnęłam", ale starałam się szukać okładek-nie wszędzie były. Mam nadzieję, że czujesz się usatysfakcjonowana ;D Odpowiedz Link Zgłoś