merteuil 21.09.03, 12:43 slyszeliscie o tej ksiazce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miedziana Re: M. Scott Peck "The Road Less Travelled" 21.09.03, 13:55 Polski tytuł "Droga rzadziej wędrowana" wydana przez Zysk i s-ka. Podobno była również wydana pod tytułem "Drogą mniej uczęszczaną", ale osobiście tego tytułu w księgarniach nie widziałam ( mimo dość długich poszukiwań ). Niestety nie mogę Ci powiedzieć na razie czegokolwiek o jej treści, bo dopiero dziś rano zaczęłam ją właśnie czytać. Może za kilka dni.... Książka została mi polecona przez terapeutę gestaltowskiego, więc mam nadzieję, że to nie kolejna pozycja z serii"10 łatwych sposobów na szczęśliwe życie", ale mądra książka na temat rozwoju duchowego. hmmm... zawsze warto spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
merteuil Re: M. Scott Peck "The Road Less Travelled" 21.09.03, 14:06 miedziana napisała: > Polski tytuł "Droga rzadziej wędrowana" wydana przez Zysk i s-ka. Podobno była > również wydana pod tytułem "Drogą mniej uczęszczaną", ale osobiście tego > tytułu w księgarniach nie widziałam ( mimo dość długich poszukiwań ). Niestety > nie mogę Ci powiedzieć na razie czegokolwiek o jej treści, bo dopiero dziś > rano zaczęłam ją właśnie czytać. Może za kilka dni.... Książka została mi > polecona przez terapeutę gestaltowskiego, ***Terapeuta gestaltowski-???? więc mam nadzieję, że to nie kolejna > pozycja z serii"10 łatwych sposobów na szczęśliwe życie", ale mądra książka na > temat rozwoju duchowego. hmmm... zawsze warto spróbować. ***Ja posiadam to tylko w oryginale i tez zaczynam dzis czytac,wiec odezwe sie za pewien czas z komentarzem Odpowiedz Link Zgłoś