Gość: paula233 Re: Szukam, kupię, oddam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 16:25 itam, bardzo proszę o kontakt osoby, które mają "na zbyciu" książki Carol O'Connell: 1. "Wyrocznia" 2. "Wszyscy kłamią" Mogą być w poslkiej lub angielskiej wersji językowej. Proszę o odpowiedź na maila: psikorska@hotmail.com Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorcia Książki po ukraińsku do antykwariatu w Warszawie IP: *.aster.pl 26.10.09, 10:44 Mam po ojcu trochę książek po ukraińsku. NIe znam tego języka, ale zakładam, ze niektóre dotyczą historii Ukrainy, ustroju, współczesnej polityki itd. Czy znacie jakiś antykwariat w Warszawie, który skupuje tego rodzaju książki? Odpowiedz Link Zgłoś
maarcjanna Wacław Gołembowicz "Przygody chemiczne .... 01.11.09, 20:10 .... Sherlocka Homlesa" Szukam tej książki od dłuższego czasu, chętnie kupię, używaną, może być zniszczona. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Wacław Gołembowicz "Przygody chemiczne .... IP: *.kamiennagora.vectranet.pl 06.07.14, 10:41 Posiadam tę książkę ,mogę ją odsprzedać. Odpowiedz Link Zgłoś
k_brzydula Re: Szukam, kupię, oddam 12.11.09, 15:49 kupię repetytorium do chemii WSiP-u "Wiesz,że umiesz" Odpowiedz Link Zgłoś
lis888 "Historia Intymna" Zeldin 15.11.09, 17:51 Szukam i odkupię! "Pożądanie" Jelinek również. mój mail: polo888@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Szukam, kupię, oddam IP: *.szczecin.mm.pl 22.11.09, 15:12 W.Odojewski "Zasypie wszystko zawieje" PILNIE SZUKAM!!! Przejrzałam oferty internetowych księgarni ale nic nie znalazłam słyszałam że Świat Książki miał wznowić wydanie.proszę o informację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dogia Cejrowski SZUKAM IP: *.xdsl.centertel.pl 23.11.09, 20:27 Jeśli jest ktoś, to ma książki Wojciecha Cejrowskiego, a ich nie potrzebuje bądź chce sprzedać, to ja jestem bardzo zainteresowana. Szczególnie interesują mnie książki starsze (te, których nie kupi się w księgarniach). Jest to dla mnie bardzo ważne. Konkretnie chodzi mi o te tytuły: Młot na lewicę Sól do oka WC na końcu Orinoko Podróżnik WC Byłam już we wszystkich antykwariatach w moim mieście i nic. Szukałam w internecie - i też nic. Podaję mojego maila dogia@wp.pl i gg: 8761896. (Oczywiście gdyby juz do czegoś doszło, pokryję koszty przesyłki, a w razie potrzeby - zapłacę ) Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Pilnie - ksiazka "Fotograf, fotografia, prawo" 02.12.09, 00:24 Autor:Wojciech Orżewski FOTOGRAF, FOTOGRAFIA, PRAWO mec. Wojciech Orżewski mec. Wojciech Orżewski Odpowiedz Link Zgłoś
nitka08 "Całus na dobranoc", "Wiatr z księżyca" KUPIĘ!!!!! 12.12.09, 22:08 ZALEŻY MI NA TYCH KSIĄŻKACH. KUPIĘ! Proszę o kontakt aneetta@interia.pl DZIĘKI! Odpowiedz Link Zgłoś
magoo_king Szukam "Byłem Kapo" Krukowskiego 24.12.09, 08:30 kupię, wezmę, choćby skan !!! Odpowiedz Link Zgłoś
panthibo Książka mojego dzieciństwa 27.12.09, 05:48 Witam serdecznie, w dzieciństwie (15-20 lat temu) zaczytywałem się w książce, chyba w twardej okładce, opisującej wyprawy na któryś z biegunów, północny albo południowy. Nie pamiętam dokładnie jej tytułu, jedyne co mi utkwiło w pamięci, to opis próby zdobywania biegunu pod krą przez okręt podwodny oraz zdjęcia (kolorowe rysunki?) tego okrętu. Czy ktoś mógłby mi pomóc w odnalezieniu tytułu tej książki ? Proszę bardzo o pomoc, z góry dziękuję, panthibo Odpowiedz Link Zgłoś
sarciiia kupię wampiry z morganville lub pamietniki wampiro 30.12.09, 01:52 tak jak w temacie. szukam sagi wampiry z morganville lub pamietniki wampriow. pisac od mnie na profil lub na gadu gadu . 2209735 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal oddam ksiazki z piwnicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.10, 22:41 Witam, sprzątam stary dom w którym są setki przeróżnych starych (lata 1950-90) książek, w różnym stanie (książki były przechowywane w warunkach o podwyższonej wilgotności, więc niektóre są mocno zniszczone). Być może jest wśród nich coś ciekawego, ale ja nie dam rady tego posegregować i przyjrzeć się temu bliżej, ponieważ nie mam na to czasu. Dominuje wśród nich tematyka elektroniczna (budowa, naprawa sprzętu RTV, opisy części, katalogi produktów, schematy, czasopisma itp.), znajdzie się kilka w temacie militariów, filmu (wiele starych czasopism polskich i zagranicznych) oraz książki historyczne. Sporo książek po rosyjsku. Planowałem wystawić je na allegro, ale nie mam na to czasu. Jeżeli nie znajdę nikogo chętnego, to niestety będę musiał je wyrzucić, co zrobię z wielkim bólem serca. Wszystkich chętnych na przejęcie tego kłopotliwego dla mnie księgozbioru proszę o kontakt mailowy - 1gosciu@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: oddam ksiazki z piwnicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.10, 22:44 Zapomniałem dodać, że książki znajdują się w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
wolnanarnia Szukam książki: Wegańska Bogini 10.01.10, 23:39 Witajcie, szukam: jak w tytule. W zamian: Inne książki na wymianę i...może same coś zaproponujecie? Bardzo proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja@Krosno Re: Szukam książki: Wegańska Bogini IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.05.10, 17:31 Witam! mam tę książkę. a masz może "Listy 1970-2003" Skalmowskiego i Mrożka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi0891 Re: oddam ksiazki z piwnicy IP: 83.238.194.* 12.08.12, 08:34 chcialbym dowiedziec sie gdzie znajduja sie te ksiazki tzn w jakiej miejscowosci, bo z przyjemnoscia bym je odebral :) Odpowiedz Link Zgłoś
anzawa83 Szukam Zmierzch zaćmienie Stephani Meyer 12.01.10, 08:24 Poszukuję książki Stephani meyer 'Zmierzch-Zaćmienie' Odpowiedz Link Zgłoś
scianka13 Re: Szukam Zmierzch zaćmienie Stephani Meyer 11.08.10, 22:38 najtaniej kosztuje 23 zł :) taniej nie znajdziesz : Zmierzch Zaćmienie Księżyc w Nowiu Przed świtem Odpowiedz Link Zgłoś
kasia12_2 Kupię "Baśnie włoskie" Italo Calvino. 13.01.10, 21:12 Kupię "Baśnie włoskie" Italo Calvino. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Szukam, kupię, oddam IP: *.chello.pl 17.01.10, 03:27 szukam książki dla koleżanki optymistycznej aby pozytywnie nastawiała do życia takiej po której przeczytaniu patrzy się na świat w różowych kolorach proszę o pomoc w znalezieniu odpowiedniego tytułu Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Poszukuję/kupię Op zoek-wie zoekt die vindt 17.01.10, 09:19 Kajazz napisała/napisał: Witam, poszukuję książki xoto.pl/ksiazka/8301133147 Podręcznik dla studentów jest niestety niedostępny, pisałam nawet do PWN, ale niestety nie mają zapotrzebowania na dodruk. Książkę odkupię. Będę ogromnie wdzięczna za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kawka Re: Poszukuję/kupię Op zoek-wie zoekt die vindt IP: *.avamex.com.pl 17.01.10, 14:28 Witam. Egzemplarze do wypożyczenia ( bądź skorzystania na miejscu - trzeba sprawdzić)są w tych bibliotekach: Biblioteka Jagiellońska 4 Biblioteka Narodowa 3 Biblioteka Publiczna m. st. Warszawy 3 Biblioteka im. Piłsudskiego w Łodzi 1 Centralna Biblioteka Geografii i Ochrony Środowiska PAN 1 Książnica Pomorska w Szczecinie 3 Miejska Biblioteka Publiczna we Wrocławiu 3 NUKAT 1 Uniwersytet Adama Mickiewicza w Poznaniu 2 Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu 2 Uniwersytet Wrocławski 3 Uniwersytet Łódzki 3 Uniwersytet Śląski 3 Jeśli nie jest się mieszkańcem żadnego z tych miast, można skorzystać z usług tzw. wypożyczania międzybibliotecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_1992 'Trzy metry nad niebem' 17.01.10, 23:28 Czy ktoś nie jest przypadkiem w posiadaniu lub nie wie skąd wziąć ebook 'Trzy metry nad niebem'. Bo szukam i i nie mogę znaleźć. Bardzo proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
uhuhu Poszukuję "Półbrata" Larsa Saabye Christensena 19.01.10, 07:54 Będę bardzo wdzięczny za pomoc w nabyciu tej książki. Proszę o kontakt mejlowy. Odpowiedz Link Zgłoś
fatal33 dziecko zwane niczym szukam 09.02.10, 19:28 poszukuje bardzo pilnie help!!! gg 6413066 eltonikk@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kawka Adam Zagajewski "Sklepy mięsne" - szukam! IP: *.avamex.com.pl 16.02.10, 16:33 Witam. Poszukuję tego zbioru wierszy na prezent urodzinowy. Mam jeszcze miesiąc czasu; może szczęście się do mnie uśmiechnie?Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kawka "Życie Literackie" - jeden egzemplarz - szukam! IP: *.avamex.com.pl 16.02.10, 16:46 Witam ponownie. Poszukuję dwutygodnika "Życie Literackie" - z dowolnego roku i miesiąca ( wydawany był w Krakowie w latach 1952-1990). JEDNEGO EGZEMPLARZA!!! Jeśli ktoś byłby chętny do odstąpienia takowego - proszę pisać na adres kawka50@gazeta.pl . Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kawka Re: "Życie Literackie" - jeden egzemplarz - szuk IP: *.avamex.com.pl 27.02.10, 19:28 Witam, Dziś udało mi się kupić na Allegro dwa zestawy "Życia Literackiego", tak więc ta prośba już nieaktualna. Pozostałe - i owszem. Pozdrawiam. www.allegro.pl/show_item.php?item=931930526 www.allegro.pl/show_item.php?item=931109258 Odpowiedz Link Zgłoś
wiehol1 Re: Szukam, kupię, oddam 19.02.10, 11:52 Szukam książki Gustawa Morcinka "Jak górnik Bulandra diabła oszukał' z ilustracjami Teofila Ociepki. Wydała to bodaj "Nasza Księgarnia" w 1958. Prosze o wiadomość e-mailem: mumerus@poczta.onet.pl Wiesław Hołdys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ogonek 'I rzeczywiście' F. McCourt, odkupię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 19:38 Baardzo chętnie odkupię książkę 'I rzeczywiście" F. McCourt. Osobę która chciałaby odciążyć swoją półkę proszę o kontakt na: ga1@wp.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szuszfole Re: 'I rzeczywiście' F. McCourt, odkupię 16.01.12, 10:52 ODkupię 'I rzeczywiście' F. McCourt, Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Kupię dzienniki M.Dąbrowskiej wyd. 1996 lub 2000 r 22.02.10, 14:00 zapałka napisała: Interesuje mnie najlepiej cały komplet któregoś z wydań. Może ktos wie gdzie kupię te dzienniki?? przeszukałam juz wszystko i straciłam nadzieje ze znajde :( Zainteresowanych sprzedażą lub posuadających jakies informacje proszę o kontakt na maila serduszkom24@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
threaded_mind Re: Szukam, kupię, oddam 25.02.10, 01:27 Witam, Szukam książki, która została wydana przez wydawnictwo Rebis w latach około (92-96). Pamiętam że książka miała niebieską okładkę i opowiadała historię pewnego człowieka związanego z muzyką (nie pamiętam dokładnie czym miał się zajmować), który w swoim śnie przeniósł się do lat 60 i 70 w których to spotkał się ze znanymi muzykami, były to trzy lub cztery odrębne historie a jedna na pewno była na temat Jimiego Hendrixa (główny bohater chciał uratować gwiazdę przed śmiercią). Tyle pamiętam z tej książki bo czytałem ją bardzo dawno temu jakoś już z 14 lat, jeżeli ktokolwiek coś wie na ten temat byłbym wdzięczny za informacje. pozdrawiam threaded_mind ps: za wątek z tą samą treścią poniżej przepraszam nie zauważyłem tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mutant Re: Szukam, kupię, oddam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.10, 17:41 Cholerka, czytałam coś podobnego. Kojarzyła mi się Powtórka Kena Grimwooda, ale sprawdziłam i to chyba nie to. Kojarzy mi się coś z Beatlesami, z jakąś ich płytą, że w rzeczywistości nie wyszła, a w tej alternatywnej rzeczywistości wyszła, ale nie wiem, czy to z Grimwooda, czy z tej książki, której szukasz, czy z żadnej z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axell poszukuję książki Mcdonalds Historia Złotych Łuków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 16:21 Witajcie poszukuję książki MCDONALD'S HISTORIA ZŁOTYCH ŁUKÓW, jeśli ktoś z was ma i chciałby sprzedać to proszę o kontakt na mail axell5@o2.pl dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagmara Re: poszukuję książki Mcdonalds Historia Złotych IP: *.tktelekom.pl 06.05.14, 20:18 Witam! Czy jesteś w posiadaniu książki Mcdonalds historia złotych łuków? I czy nie chciałbyś jej sprzedać? Jeśli tak to proszę o kontakt daguska000@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
d0_isi Szukam! Robert Gilmore "Alicja w krainie kwantów" 27.02.10, 12:06 Poszukuję niedostępnej już w księgarniach książki autorstwa Roberta Gilmore "Alicja w krainie kwantów". Może być: - książka, - e-book, - skany, zdjęcia stron albo ksero książki. Stan wizualny nieistotny, byle była zachowana cała treść (bez brakujących stron) i dało się rozczytać. Odpowiednio zapłacę. Proszę o kontakt e-mailowy: isi_s@wp.pl Pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link Zgłoś