ameliaxl 26.09.08, 20:03 Czy ktoś czytał? Jakie macie opinie? Dostałam właśnie w prezencie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nobullshit Re: Winnica w Toskanii F. Mate IP: *.spray.net.pl 26.09.08, 20:07 Może najpierw przeczytaj, a potem pogadamy? Po co masz się sugerować opiniami? Odpowiedz Link Zgłoś
czuszkaa Re: Winnica w Toskanii F. Mate 26.09.08, 21:27 wlasnie kończę.lubię takie klimaty. Odpowiedz Link Zgłoś
natalijasz Re: Winnica w Toskanii F. Mate 28.09.08, 22:21 to ja trochę nie na temat, ale uwielbiam Toskanię :) Odpowiedz Link Zgłoś
eri4 Re: Winnica w Toskanii F. Mate 27.09.09, 15:28 Cudowna książka, tylko wydawca źle ją opisał. Trzeba najpierw przeczytać Wzgórza Toskanii, a dopiero po niej Winnice Toskanii - będzie chronologicznie, wbrew temu co piszą na okładce. Odpowiedz Link Zgłoś
yanga Re: Winnica w Toskanii F. Mate 27.09.09, 19:38 Według mnie, "Wzgórza" o wiele ciekawsze. "Winnica" zasadniczo skupiona jest na temacie produkcji wina. Odpowiedz Link Zgłoś
allapaszka Re: Winnica w Toskanii F. Mate 28.09.09, 02:06 Daj znać jak się czytało. Nie czytałam jej ale uwielbiam Toskanię, byłam tam kilka razy i uwielbiam wino:) nawet chciałabym otworzyć swoją własną winiarnię:) Zatem kombinacja "Winnica w Toskanii" brzmi dla mnie świetnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Winnica w Toskanii F. Mate 28.09.09, 11:50 czytalam, sympatyczne bardzo. mniej egzaltowane niz na przyklad Frances Mayes. mnie "Winnica..." podobala sie bardziej niz "Wzgorza Toskanii", ale zapewne dlatego, ze jestem milosniczka winnych tematow ;) Odpowiedz Link Zgłoś