pomme 15.12.08, 09:53 i Andrzej Bart jakoś rzuciła mi się w oczy reklama książki i nie ukrywam zaciekawiła. ktos czytał? może polecić odradzić? gdyby nie koniec roku i mikołaje skusiłabym sie natychmiast a tak, musze selekcjonować wydatki:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lara Re: Fabryka muchołapek IP: 78.133.200.* 16.12.08, 14:30 Podbijam pod pretekstem artykulu w dzisiejszej GW: wyborcza.pl/1,75475,6067671,Nie_mozna_panowac_i_byc_bez_winy.html Tez jestem ciekawa, czy ktos juz moze podzielic sie spostrzezeniami? Ja bede miala czas na lekture dopiero po swietach :( Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Fabryka muchołapek 18.12.08, 09:42 Az poszłam do empiku zeby rzucic okiem ale nie było:-( chyba zaryzykuje i kupie. Swoja droga cos czuje ze prawdopodobieństwo ze mi sie nie spodoba jest małe:-) w ksiegarniwarszawa cena jest nawet nawet... Odpowiedz Link Zgłoś
azazella Re: Fabryka muchołapek 04.11.09, 18:05 Przeczytałam. Rzeczywiście, żonglerka stylami jest imponująca. Nie czyta się lekko i łatwo. Przydałby się ktoś do dyskusji o i do rozjaśnienia wątpliwości. W sumie, nie powaliła mnie ta książka. Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Fabryka muchołapek 05.11.09, 09:15 mnie zachwyciła, do tego stopnia że poszukiwałam w necie wszystkiego co było dostepne o Rumkowskim. Najbardziej interesował mnie wątek sądu, niby sądu ostatecznego ... myslę, że za jakis czas wróce do tej ksiązki Odpowiedz Link Zgłoś
inaa1 Re: Fabryka muchołapek 07.11.09, 13:19 zachwycić nie zachwyciła, ale spodobała mi się. prawdą jest, że nie czyta się tego lekko i łatwo. trzeba się skupić na lekturze. a najlepiej przeczytać kilka razy. sam pomysł fikcyjnego sądu bardzo interesujący. Odpowiedz Link Zgłoś
stoerungsquelle Re: Fabryka muchołapek 08.11.09, 23:18 kojarzy mi sie z wladca much i juz dlatego ostroznie podchodze do klimatow... ---- Amalia ANGELLINNI Lovefool - Czytaj za darmo fragmenty książki po polsku www.scholar-online.pl/viewpage.php?page_id=119 „Zamówiłam i przeczytałam. Chyba z przekory, bo nie wierzyłam, że można napisać coś podobnego do Zmierzchu, a mimo wszystko tak innego. A jednak Amalia stworzyła coś, czego się nie spodziewałam. Zamówiłam, dostałam, zaczęłam czytać i nie oderwałam się, póki nie doczytałam do końca.“ Odpowiedz Link Zgłoś