tomziczek 01.04.06, 17:21 Pisałeś, że Twoja dziewczyna pyta jak wyglądam... Hmmm nie wiem za bardzo jak się opisać. Skoro jesteście gdzieś w okolicy to można byłoby przy jakiejś okazji się spotkać. Może ktoś jeszcze chciałby dołączyć...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ex-rak Re: do Trelemorele 01.04.06, 20:44 magdalenapilat napisała: > Ja jestem chetna! > :-) Az tak????? Odpowiedz Link Zgłoś
trelemorele Re: do Trelemorele 01.04.06, 20:53 nie no jak Magda jest chetna to musimy sie spotkac ;) to gdzie i kiedy? Proponuje zachodni Londyn w okolicach Hammersmith, Acton, Ealing lub Richmond ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: do Trelemorele 01.04.06, 21:07 Wlasciwie to dobra pora na spotkanie. Wiosna u progu. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenapilat Re: do Trelemorele 02.04.06, 00:59 Wiosna idzie, zrobmy piknik w Richmond Park :) LS, pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomziczek Re: do Trelemorele 02.04.06, 12:00 A jak Wam lepiej pasuje? W tygodniu czy w weekend? Ja mam pracuję teraz na rano więc do końca przyszłego tygodnia każdy wieczór mam wolny. Jeśłi chodzi o lokalizację proponowałbym Richmond ale chcecie gdzie indziej to nie ma problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
trelemorele Re: do Trelemorele 03.04.06, 12:45 mi Richmond w sobote jak najbardziej pasuje. Tylko o jakas frekwencje trzeba sie postarac ;) Moze uda mi sie moich paru znajomych sciagnac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
donat351 Re: do Trelemorele 05.04.06, 04:02 jestem bardzo chetny. w przyszla srode jade na relaks do londka na kilka dni przed wylotm do polski. dajcie jakies namiary, miejsce czas. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenapilat Re: do Trelemorele 05.04.06, 22:08 D! Odezwij sie do mnie, to razem pojedziemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
trelemorele piknik w Richmond 06.04.06, 11:29 oki, to na ktora godzine sie ustawiamy? No i gdzie? ;) Ja proponuje okolo 12-13 nad rzeka. Oczywiscie jak bedzie lalo to odwolujemy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenapilat Re: piknik w Richmond 06.04.06, 15:00 Gdzie dokladnie, bo ja dawno w Richmond nie bylam. Obstawiam, ze bedzie lalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomziczek Re: piknik w Richmond 06.04.06, 17:23 Jeśli chodzi o mnie - ja nie mogę... :( W sobote niestety pracuję, w tygodniu też. W niedzielę w prawdzie mam offa ale mam też już plany... Jeśli byście się spotkali to byłoby fajnie, bo byłby to pierwszy krok do zrobienia forumowej imprezy. Ja mogę wam, pomachać z "sześćdziesiątki piątki" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenapilat Re: piknik w Richmond 06.04.06, 21:39 A ja dostalam vipowskie zaproszenie na wybory polskiej miss w sobote:) Za darmo. Teraz dylemat isc czy nie isc??? Idzie ktos moze? Odpowiedz Link Zgłoś
trelemorele Re: piknik w Richmond 07.04.06, 14:12 ja juz mam swoja miss ale wybrac sie mozemy... A co do tej soboty to pewnie bedziemy z Ealing 65 jechac wlasnie ;) Jakby co bedziemy mowic po polsku przy odbijaniu oystera ;) Ja nie daje za wygrana. Musze tylek ruszyc z domu bo skisne i zostane ogorem kiszonym :) Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: do tomziczek 07.04.06, 20:57 Moze znasz old boy, called Collin , niedawno byl maggowany przez murzynow? , tez jezdzi na 65?Chatakterystyczny zloty lancuch na szyi. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: do tomziczek 13.04.06, 21:43 Troche dlugo mi zajelo odpisywanie, sorki,Nie bede teraz nagabywala Collina ta droga, siostra powaznie mu sie rozchorowala i troszke glupio zawracac mu glowe ta droga, moze wrocimy do tego tematu, trzymaj sie ,Liz Odpowiedz Link Zgłoś