Dodaj do ulubionych

Cuda sie zdarzaja :D

14.06.10, 12:07
Kupilam dla mojego meza - tribulus (naturalna odzywka dla sportowcow- brat mi
polecil) i cos ruszylo w naszej sypialni. Nigdy maz nie mial takich wzwodow i
nie byl tak duzy i sztywny :D:D:D
W koncu sobie przypomnialam za czym tak dawno tesknilam - seks jest
fantastyczny :D
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kag73 Re: Cuda sie zdarzaja :D 14.06.10, 12:22
      Oj, znam tribulus. Maz to kiedys lykal jak chodzil na silownie. Mialam dosc, bo
      byl caly czas napalony i sie dobieral, ja juz nie wyrabialam, chociaz seks lubie :)
      Zycze zatem przyjemnosci!
      • kawitator Re: Cuda sie zdarzaja :D 14.06.10, 21:59
        Żadne cuda Po prostu Twój ślubny miał mocno obniżony poziom testosteronu i tyle
        Za mich siłownianych czasów ten kwiatek był znany ale o ile wiem to działanie siłowniane (spalanie tłuszczu, budowa mięśni itp) to było żadne
        Podobno podnosił poziom testosteronu ale nie młodziakom którym rzeczony hormon wylewał się uszami ale właśnie starym dziadom lub komuś z mocno obniżonym poziomem hormonu
        W każdym razie w tych zamierzchłych czasach taka miał opinie
        Polecam jednak mimo wszystko wizytę u endokrynologa coby wyregulować w sposób fachowy i pod kontrola bo przegięcia mogą być niebezpieczne
        • kag73 Re: Cuda sie zdarzaja :D 14.06.10, 22:26
          Owszem niby ma dzialanie silowniane, bo stymuluje produkcje testosteronu przez
          oragnizm a wiadomo, ze testosteron pozwla na zwiekszenie masy miesni, sile,
          szybsza regeneracje po treningu.
          Wiadomo, ze jak ma chlopak 20 lat, to mu roslinki nie potrzebne, bo ma i tak
          tesosteronu w nadmiarze. Jednak po 30 poziom testosteronu spada. Tribulus w
          sposob naturalny wplywa na produkcje testosteronu, nie lykasz hormonow, tylko
          organizm jest stymulowany i sam je produkuje.
          Podobno najlepiej lykac nie na raz, tylko np. dwa czy kilka razy dziennie, co by
          uniknac zbyt wysokiego poziomu testosteronu a zadbac o jego rownomierne wydzielanie.
          Wiadomo, ze jak ze wszystkim trzeba rzacz obserwowac, naturalne i roslinki tez
          potrafia byc niezlymi gagatkami, patrz marihuana albo opium :))
          Hmm, czy dziala jak dziala pewnie zalezy na kogo, bo ludzie sa roni, wiadomo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka