that.bitch.is.sick
06.06.13, 01:12
Tak w kontekście szeroko rozumianych alternatyw, uprzedzam dla tych co seks łączą z poczuciem humoru i brakiem uprzedzeń. Byłam na stronie Real Doll (lalek dla dorosłych) i byłam pod wrażeniem wyglądu i jakości wykonania. Ciekawe jakie z męskiego punktu widzenia doznania mogą się wiązać z obcowaniem z czymś takim:) (a chciałabym zobaczyć faceta z taką lalką) ale.. oczywiście bez żadnych złudzeń - jest to tylko sztywna kukła, lalka. Ale jaka! Wiadomo jak istotne są doznania wizualne, tu jeszcze można sobie że się tak wyrażę złapać itd., i mając na względzie że są mężczyźni bardzo nieśmiali, wrażliwi, społecznie upośledzeni, jacyś niewydarzeni, grubi? nawet żonaci, którzy się muszą napocić aby mieć jakąkolwiek kobietę i seks generalnie rzadki, wyproszony, z łaski albo generalnie komunikacja i porozumienie erotyczne gorzej jak z lalką bo ta nie ma woli, taka mi głupia myśl przyszła do głowy żeby zapytać o opinię czy taki zwykły polski facet nie kupiłby sobie takiej lalki jako seks zabawki, a może wiecie ilu kupuje, jakie są ich motywy i czy tylko seksualne?
Taka lalka kosztuje ok 5 tys dolarów - niby drogo ale to jest używane auto. A taka lalka wygląda ekstra, nie utyje, nie pomarszczy się, nie grymasi (wcale nie mówi i nie prawi morałów), nie odmówi. Wiem że tego nie można porównywać ale pomyślcie ilu jest czynnych onanistów - właśnie chyba ze względu na wady obcowania czy niepewność z kobietą (bo my jesteśmy ludźmi właśnie!).
Zastanawiam się jak to jest z męskiego punktu widzenia. Na ile taka lalka jest atrakcyjną zabawką seksualną? Jak co? Do czego to przyrównać? Pomijając uprzedzenia i że niektórzy musieli by pokonać wrażenie, że się czują jak idioci. Czekam na opinie, co to za target tacy mężczyźni? O odpowiedź proszę po obejrzeniu zdjęć:).
Ja dodam od siebie że mi się podoba, czekam na androidki:).
secure.realdoll.com/?projects=stephanie-rd-classic-config-1
secure.realdoll.com/?projects=michelle-rd-2-config-2
secure.realdoll.com/?projects=laila-rd2-config-2