przemszot 02.03.07, 15:49 A mam taki mały, niemały problem. Właśnie odwiedziłem się, że zostanę ojcem i to po raz trzeci. Nie za bardzo wiem jak żonie o tym powiedzieć. Dokopcie mi proszę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eeela Re: Będę ojcem 02.03.07, 16:02 Masz niesamowita zone, ze juz dwa razy ci odpuscila. Moze sie juz przyzwyczaila, nie wiem, a moze za trzecim razem straci cierpliwosc i sama cie wykopie, bez naszj pomocy. Odpowiedz Link
jaonmy Re: Będę ojcem 02.03.07, 16:18 a nie przyzwyczaila sie jeszcze????? jakas dziwna.... Odpowiedz Link
avide Re: Będę ojcem 02.03.07, 16:20 Czyżbyś "spłodził" kolejną słabiutka prowokację na jakimś tam forum ???? Spokojnie za to z domu nie wyganiają :)) daj jej poczytać to się sama uśmieje i może coś się z tego nawet "urodzi" ;))). Odpowiedz Link
przemszot Re: Będę ojcem 02.03.07, 16:25 Na prowokacje to faktycznie za słabe. Może nie napisałem zbyt zrozumiale chodzi o to, że pierwszą dwójkę dzieci mam z żoną a to które się za kilka miesięcy urodzi nie. Odpowiedz Link
u-kochana Re: Będę ojcem 02.03.07, 17:04 gdybym była twoją żoną...... mam ochotę takim frajerom jak ty nakopać, wpier.... , itp. oby żona cię zostawiła.... Odpowiedz Link
myszonka1 Re: Będę ojcem 02.03.07, 17:08 No to ładnie chłopie narozrabiałeś........nie myślałeś o tym wcześniej?że tak może się stać......Ja myślę,że zdradę łatwiej jednak przełknąć niz zdrada+dzidziuś....uch, to masz big problem.... Odpowiedz Link
misssaigon Re: Będę ojcem 03.03.07, 09:48 no to masz w perspektywie becikowe:))gratulacje Odpowiedz Link
amarene Re: Będę ojcem 03.03.07, 09:57 Najlepiej pół zartem pół serio :)) Kochanie mówi się, że wszystkie dzieci nasze są....i wszytkie kochamy jak swoje. Może takie jedno jest bardziej moje niż Twoje, ale pomyśl ile kłopotów Ci odpadnie, no a ja te kłopoty będę miał! Zrób przy tym minę jak kot ze Shreka - współczucie z jej strony gwarantowane. No a potem... sam zobaczysz, przecież są gorsze problemy.....a to przecież cudne, małe, bezbronne dziecko no i całkiem Twoje ;) Odpowiedz Link
orchidea1 Re: Będę ojcem 03.03.07, 21:35 "będę miał dziecko, nie wiem jak o tym powiem żonie";) buhahahahahha...sama się zorientuje jak Ci brzuch zacznie rosnąć!;) buhahahahahaha tego właśnie życzę wszystkim zdradzającym! Odpowiedz Link