junak1972 03.05.07, 12:11 Panowie ten post to chyba chwalenie się ale muszę to zrobić.Przeczutałem wszystkie post mojej żonki na tym forum, wczoraj mi o nim powiedziała.Forum świetne a moja żona najwspanialsza na świecie, życzę wam tego samego Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzydziestoletnia Re: moja żonka marii 03.05.07, 20:33 Eeee...nooo, szkoda. Mialam nadzieje, ze sie w koncu dziewczyna bardziej otworzy ;> Teraz juz pozamiatane. Odpowiedz Link
junak1972 Re: moja żonka marii 04.05.07, 07:42 Myślisz że ona jest zamknięta, nie znam bardziej otwartej i bezpośredniej kobitki... Odpowiedz Link
trzydziestoletnia Re: moja żonka marii 04.05.07, 13:41 Dobrze dobrze junak, niech ci bedzie marii :> Odpowiedz Link
ambx Wiedziałeś Junak, o jaką damę walczysz... 04.05.07, 16:12 ...zakładam, że jej wzruszające opowieści o twoim czekaniu z różą w garści aż wyjdzie z pracy to prawda... A teraz macie dużą rodzinę i... szczęście małżeńskie. Ona też nie odpuściła, kiedy było żle w waszym związku i chwała jej za to! Namów swą kobietę, by rozwinęła swój post dla Jonmalevolt'a, jako nowy topik - "ku pokrzepieniu serc" - bo to przykład, że jednak może się udać! Jeszcze raz gratuluję ci wspaniałego wyboru życiowej partnerki i oby się wam dalej dobrze wiodło. Odpowiedz Link
ben-oni Re: moja żonka marii 05.05.07, 17:06 Myślisz,że powiedziała mu o wszystkich swoich nickach? Nie sądzę. Odpowiedz Link
misssaigon a teraz burzliwe oklaski 05.05.07, 14:44 a twoja żona pewnie ma na imie Ilona Łepkowska:DDDDDDDDD Odpowiedz Link
marii8 dla wyjaśnienia 05.05.07, 18:29 W tym poście mówi się o mnie więc muszę się wtrącić. Nie nie jestem Iloną Łepkowską, chociarz może byście i chcieli. Wam się poprostu w głowach nie mieści że ktoś może być szczęśliwy we wszystkich dziedzinach życia.Szkoda mi takich ludzi. Jeżeli chodzi o nick tu czy też gdzieś indziej to proste -znamy wszystkie swoje.Nie widzę potrzeby okłamywania się. Jesteśmy małżeństwem i mówimy sobie o wszystkim a tym niedowiarkom, którzy piszą bzdurne odpowiedzi a na forum zakładają posty typu jaka-i ja jestem niszczęśliwy doradzam aby najpierw od szczerości zaczynali roziązywanie problemów ze swoimi partnerami bo skoro podedejrzewają innych o takie rzeczy to sami w ten sposób kombinują.Kocham swojego męża, za ten post też, przynajmniej miał odwagę o tym pisać a opisanie naszego przypadku było tylko po to aby dać dobrą radę i nadzieję innym, którzy o nią proszą. Odpowiedz Link
ewolwenta Re: dla wyjaśnienia 05.05.07, 22:06 i wpadłaś tu dokopać tym którzy mają większego pecha od Ciebie? Odpowiedz Link
marii8 Re: dla wyjaśnienia 05.05.07, 22:59 nie, wpadłam aby doradzić.Prawie wszystko można w życiu naprawić tylko trzeba w porę zauważyć co się w koło dzieje i zadecydowć, wyważyć za i przeciw. Odpowiedz Link
misssaigon Re: dla wyjaśnienia 06.05.07, 08:30 marii - jest takie ludowe przysłowie "syty głodnego nie zrozumie".... nie masz równiez prawa zarzucac osobom, których nie znasz - nieszczerosci... a stanie na cokole grozi obesraniem przez gołebie... Odpowiedz Link
metalin Re: dla wyjaśnienia 06.05.07, 13:35 Dziewczyny, czyżby długi , zbyt długi weekend, był stosunkowo nieudany????:))) Odpowiedz Link
ewolwenta Re: dla wyjaśnienia 06.05.07, 14:06 Przeciwnie. Jednak teksty w tym guście: >a na forum zakładają posty typu jaka-i ja jestem >niszczęśliwy doradzam aby najpierw od szczerości zaczynali roziązywanie >problemów >ze swoimi partnerami zdają się zdradzać brak empatii. A szczerość, cóż... nie zawsze jest najlepszym wyjściem. Jak zwykle konkluzja jest jedna. Nie ma uniwersalnych recept a takie apele są bez sensu. Mnie się zdaje, że wypłakiwanie się na tym forum jest właśnie próbą szukania rozwiązania. Co prawda, nieliczni je znajdują. Zawsze w sobie a nie w słowach obcych, ale Forum pozwala co najwyżej uspokoić emocje. Pozbyć się poczucia, że to tylko ja sobie w życiu nie radzę, pozwala uświadomić, że problemy się zdarzają i można próbować je pokonywać. Nie każdy to wykorzysta. Odpowiedz Link
wyssana.z.palca Re: moja żonka marii 06.05.07, 14:37 no, to radzilabym jej jakis slownik ortograficzny kupic... Odpowiedz Link
ewolwenta Re: moja żonka marii 06.05.07, 14:44 W nagłówku forum jest linka do strony ze słownikami pod Mozillę. Warto z niej skorzystać. Odpowiedz Link
wiechna1 Re: moja żonka marii 06.05.07, 17:46 Junak od początku śledzę twój post i masz co chciałeś.Skoro byłoby mi tak dobrze i miałabym taką super kobietę to po co się o tym zapewniać.To się wie a nie rozpisuje w postach.Po co ona ci to pokazywała?Już wiem ,chciała abyś to odczytał.Marii jak tak bardzo jesteś ok, i chciałaś komuś pomóc to pomagasz pisząc o swoim przypadku z życia wzięte i jest super.Ktoś wie jak należy postąpić lub upewnia się że jeśli tak zrobi tobędzie dobrze.Po co dałaś przeczytać swojemu mężowi?Nie wiesz a ja śmię podejrzewać ,że nie do końca jest u was taka sielanka i robisz to na pokaz.Bo może chcesz żeby tak było.Ale nie życzę wam żle,pogadamy za 10 lat. Odpowiedz Link
jakeww Re: moja żonka marii 07.05.07, 14:31 wygląda na to że miałaby wszelkie dane by być Romance Enhancement Consultant Odpowiedz Link
loppe Re: moja żonka marii 07.05.07, 14:35 dokładnie (nb. dziś przeczytałem że w Stanach pojawiła się taka własnie profesja, nazwa rozbrajająca:) Odpowiedz Link