22.03.11, 14:38
Niedawno wyczołgałam się z dwuletniej depresji leżącej. Odgruzowałam dom, zalogowałam się na facebooku, zaczęłam grać on-line. Schudłam 3 kilo, gimnastykuję się ,relaksuję i wizualizuję. Jedyną wkurzającą szpileczką była rozmowa z przyjacielem, który stwierdził, że też ma depresje tylko radzi sobie z mini sam siłą perswazji, akurat. Pal go licho. Zaczęłam brać też leki na cholesterol, poprzednio bałam się miopatii, przekonali mnie i mięśnie nie bolą. Wiosenne uściski smile
Obserwuj wątek
    • ergo_pl Re: Poprawa 22.03.11, 15:26
      Cieszę się! Oby tak dalej smile

P. S. Ciężko okiełznać mi moją emocjonalność, nawet na takie słowa jak Twojego przyjaciela silnie reaguję. Chciałoby się zapytać, oczywiście nie obrażając, a on co - szaman, że ta siła perswazji taka sprawcza wink

• skwr2 Re: Poprawa 23.03.11, 07:40
        ergo_pl napisała:

> Chciałoby się zapytać, oczywiście nie obrażając, a
        > on co - szaman, że ta siła perswazji taka sprawcza wink
        Że też mnie lekarz nigdy od 10ciu lat nie wypisał na recepcie "samouzdrowienie". Zawsze kropi tam litanię leków. Lekarzy w tym czasie zmieniałam, ale czy za każdym razem trafiałam na idiotę?smile
        • sapiencja Re: Poprawa 24.03.11, 08:51
          kwr2 napisała:
          Że też mnie lekarz nigdy od 10ciu lat nie wypisał na recepcie "samouzdrowienie"
          Zawsze kropi tam litanię leków. Lekarzy w tym czasie zmieniałam,
          ale czy za każdym razem trafiałam na idiotę?smile

A to bardzo ciekawe, bo ja też zmieniałam lekarzy i za każdym razem, przyglądając się ich zachowaniu się, podczas mojej wizyty, zastanawiałam się, kto tu bardziej potrzebuje pomocy.
          Rekord pobił lekarz, który nie miał guzików przy koszuli, i przez cały czas rozmowy ze mną, wkładał w dziurki palec. Hm... myślę, że dr Z. Freud umiałby to wyjaśnićsmile
    • poetkam Re: Poprawa 22.03.11, 21:45
      Gratuluję Ci obecna, bardzo smile
      • obecna_xyz P.S 23.03.11, 07:51
        Dziękuję za miłe słowa. A tak na marginesie: czym jest moja choroba w porównaniu z sytuacją Japończyków. Strasznie mi ich żal. Nawet kiedy byłam w łóżku było mi lepiej niż im. Pozdrowienia smile
        • obecna_xyz Straty 23.03.11, 08:57
          Na facebooku znalazłam chłopaka z liceum. Nie odpowiedział jednak na mój sygnał. Jest mi przykro. Parę lat temu miało miejsce nasze spotkanie na płaszczyźnie seksualnej. Nie spisał się. Może się tego wstydzi. Parę znajomości z mojej winy w różnych okolicznościach straciłam. Teraz wypisuję sobie na kartce tych, których w tym czasie zyskałam (nowe przyjaźnie). Jest ich znacznie więcej. Wpisałam także Was. smile
          • obecna_xyz Mała wpadka 25.03.11, 11:14
            Dzień słabości i +300 g.
            • 36.a Re: Mała wpadka 25.03.11, 16:32
              alkohol? bo ja nietutejsza

jutro będzie nowy dzień. trzymaj się ciepło.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka