eydur8791 20.06.12, 21:23 samobójstwie. Bardzo precyzyjnie. Nikt nie potrafi mi pomóc. Nikt. Nawet moja lekarz mnie traktuje jak wariata. Nie wierzę, że będzie lepiej, że będzie dobrze. Moje życie to udręka. Czuję się jak żywy trup. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala03 Re: myślę o... 20.06.12, 22:33 Myśłę, że samobójstwo niczego nie rozwiązuję, wiem, że to brzmi jak frazes. Może zacznij o tym pisać, zapisywać swoje trudne myśłenie o życiu? Pamiętaj, że myśląc o samounicestwieniu zawsze stawiasz sie tak naprawdę po stronie żywych.... Odpowiedz Link
deelandra Re: myślę o... 20.06.12, 22:44 też myślałam, psychiatra mnie spionizował i wyjaśnił, że jakbym znowu miała takie myśli to mam się w te pędy stawiać w szpitalu psychiatrycznym i domagać przyjęcia co i tobie w tym przypadku zalecam Odpowiedz Link
caray Re: myślę o... 20.06.12, 23:18 Absolutnie się nie zgadzam! Mieliśmy sobie kiedyś uciąć pogawędkę. A rozmowa ze mną zawsze wybitnie poprawia nastrój i układa w głowie. To tylko ja jestem popieprzony. Więc odezwij się na priv. Odpowiedz Link
39.a Re: myślę o... 21.06.12, 01:13 hej... ja czasem też, ale mimo to jak słyszę takie wołanie - nie umiem przejść obojętnie. wiesz, w sieci jest dokładnie opisane "jak" to zrobić. tak jak piszesz, bardzo precyzyjne, sugestywne opisy, ale Z O S T A Ń nie umiem wytłumaczyć, dlaczego. Odpowiedz Link
caray Re: myślę o... 21.06.12, 09:43 Może dlatego, że jest to jedna z niewielu decyzji, których nie możesz już cofnąć... eydur, jeżeli chcesz wyślij mi swój numer, możemy pogadać jeśli chcesz i może jakoś cię wesprę. Mówię całkowicie poważnie. Odpowiedz Link
caray Re: myślę o... 21.06.12, 19:24 eydur, wszystko dobrze? Myślę, że wypowiem się w imieniu ogółu jeśli powiem, że myślimy o tobie. Odpowiedz Link
poetkam Re: myślę o... 21.06.12, 21:54 Tak, caray ma rację - Eydur, myślimy o Tobie! Odezwij się, proszę Odpowiedz Link
eydur8791 Re: myślę o... 22.06.12, 10:24 jestem żyję i nie zanosi się na zmianę w tej kwestii dzięki za troskę Odpowiedz Link
za_mszowe Re: myślę o... 22.06.12, 14:19 martwilismy się o Ciebie, poczty gazetowej nie masz, trudno bylo sie wiec odezwac. Odpowiedz Link
avi_co Re: myślę o... 22.06.12, 13:44 Dla mnie myśl o samobójstwie jest źródłem spokoju. Pożyję, ile jeszcze się da, a potem dokładnie wiem, co zrobię i kiedy to nastąpi. Boję się. Nie chciałabym tak kończyć życia. Może się jednak okazać, że nie mam żadnego wyboru. Na razie pielęgnuję w sobie nadzieję. Przychodzi mi to z wielkim trudem. Ja się jako trzymam, ale moje ciało zachorowało na depresję. Odpowiedz Link